2012-07-16 15:45:07
Φωτογραφία για Θέλει να επιστρέψει στην Λίβερπουλ ο Κάρολ
Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Newcastle Chronicle" o Άντι Κάρολ ζήτησε από τον ατζέντη του να επιστρέψει στη Νιούκαστλ. Διαβάστε πώς έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα από την Κυριακή και τι αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ.

Ο Άντι Κάρολ είναι το πρόσωπο των τελευταίων ημερών στην Αγγλία.

Η υπόθεση παραμονής του στη Λίβερπουλ έχει αρχίσει να διογκώνεται με τον ίδιο και την ομάδα να θέλουν να λυθεί η συνεργασία τους.

Η Νιούκαστλ κατέθεσε την Κυριακή σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ μία πρόταση δανεισμού με οψιόν αγοράς 17 εκατομμυρίων λιρών (περίπου 21,5 εκατ ευρώ), η οποία απορρίφθηκε από τη Λίβερπουλ όπως ανέφερε BBC Sport.

Οι "κόκκινοι" μπορεί να θέλουν να απαλλαγούν από τον Κάρολ και να έχουν προσεγγίσει αρκετές ομάδες για να τον δανείσουν, όμως, η πραγματική τους επιθυμία είναι να τον πουλήσουν. Η πρόταση της Νιούκαστλ δεν τους κάλυπτε και ο κυριότερος λόγος σύμφωνα με δημοσιογράφο του BBC είναι πως δε τη θεώρησαν σοβαρή.


Εν τω μεταξύ, ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι ένα σημερινό δημοσίευμα της "Newcastle Chronicle" το οποίο αναφέρει πως ο Κάρολ έχει πει στον ατζέντη του: "Πήγαινέ με σπίτι". Ο Άγγλος επιθετικός δε συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Μπρένταν Ρότζερς, είναι οπαδός της "Τουν" και έφυγε χωρίς να το θέλει για τη Λίβερπουλ παρά τα όσα γράφτηκαν.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει διάσταση απόψεων στα ΜΜΕ ως προς τις προθέσεις του Κάρολ. Κυριακάτικο δημοσίευμα του Sky Sports επικαλούμενο πηγή πάρα πολύ κοντινή στον ποδοσφαιριστή ισχυριζόταν πως ο Κάρολ δε θέλει να πουληθεί, καθώς επιθυμεί να αποδείξει πως αξίζει να βρίσκεται στο ρόστερ της Λίβερπουλ.

Στο δημοσίευμα της "Newcastle Chronicle", όμως, μία άλλη πηγή από το περιβάλλον του παίκτη λέει: "Η Νιούκαστλ ενδιαφέρεται και ο Άντι θέλει να γυρίσει σπίτι. Το έχει ήδη πει στη Λίβερπουλ. Επαγγελματικά ο Άντι είναι θυμωμένος που δεν του δίνεται η ευκαιρία να δείξει στον Μπρένταν Ρότζερς τι μπορεί να κάνει. Πίστευε πως τουλάχιστον θα πάρει μέρος στην προετοιμασία. Τέλειωσε εξαιρετικά την περασμένη σεζόν και ήθελε να συνεχίσει έτσι".

Επομένως, γίνεται αντιληπτό πως η συγκεκριμένη περίπτωση θα τραβήξει για πολύ ακόμα, καθώς ακόμα και αν ο Κάρολ επιθυμεί να γυρίσει πίσω δε θα ήθελε να φύγει ως αποτυχημένος από τη Λίβερπουλ, ενώ ούτε η τελευταία θα μπορούσε να παραχωρήσει πολύ φθηνά τον 23χρονο, που έγινε η ακριβότερη μεταγραφή Άγγλου ποδοσφαιριστή στην ιστορία με 44 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ