2012-07-16 17:02:33
Φωτογραφία για Rihanna: Ένα αστέρι πέφτει (πέφτει, πέφτει, πέφτει...)
Η αυτοκαταστροφη μίας

μεγάλης star..

Oι νόμοι της φυσικής λένε ότι ανεβαίνει κάποια στιγμή μοιραία, πέφτει Η άνοδος και η πτώση λοιπόν μίας καριέρας ή μία προσωπικότητας ή ενός star guality δεν θα μπορούσε για κανένα λόγο να αποτελέσει εξαίρεση.

Και πώς άλλωστε να μην πειστούνε γι' αυτό, όταν στις μέρες μας γινόμαστε μάρτυρες του «κατήφορου» μιας από τις μεγαλύτερες star παγκοσμίως, της Rihanna.

Μπορεί να είναι μόλις 24 ετών αλλά το σέξι κορίτσι από τα Barbados μετρά ήδη 7 χρόνια καριέρας. Το πρώτο της album κυκλοφόρησε το 2005, ενώ το αμέσως επόμενο το 2006 με τίτλο A Girl Like Me είναι αυτό που εκτόξευσε τη φήμη της, υπό τις οδηγίες του πάντοτε δαιμόνιου Jay Z μετατρέποντάς τη σε huge star με τα νούμερο ένα hits να έρχονται το ένα μετά το άλλο. Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει το υπέροχο Umbrella, στο οποίο όλοι είχαμε θαυμάσει την ομορφιά αλλά και το ταλέντο της αλλά και τις επίσης τεράστιες επιτυχίες της που ακολούθησαν;


Και αν λένε ότι για την καταστροφή ενός άντρα φταίει πάντα μία γυναίκα, τότε για την κατρακύλα της rihanna σίγουρα ευθύνεται ο Chris Brown. O οξύθυμος star, με τον οποίο η RiRi διατηρούσε δεσμό, ομολογουμένως δεν ήταν ποτέ ένα παιδί για... σπίτι, αλλά κάπου στο 2008 η κατάσταση ξέφυγε εντελώς, με την διάσημη τραγουδίστρια να ακυρώνει προγραμματισμένη συναυλία της λόγω των κακώσεων που έφερε σε πρόσωπο και σώμα από τα... χεράκια του καλού της!

Έκτοτε η RiRi αποτίναξε τα δεσμά του καλού κοριτσιού, ο Jay Z που ακριβώς ήταν (;), και αργά αλλά σταθερά μετατράπηκε σε καρικατούρα του άλλοτε λαμπερού και φρέσκου εαυτού της.

Οι εικόνες που βλέπουν ασταμάτητα το φως της δημοσιότητας και στις οποίες φαίνεται μεθυσμένη, υπό την επήρεια ουσιών και πάντα, μα πάντα, να έχει σε κοινή θέα τουλάχιστον ένα μέρος του σώματός της, από αυτά που δεν τα δείχνεις και εύκολα, κάνουν το γύρο του κόσμου και όλοι πλέον κάνουν λόγο για ένα άτομο υπερευαίσθητο με πολλά ψυχολογικά προβλήματα και πολλές αδυναμίες.

Εν αντιθέσει φυσικά με την προσωπική της ζωή, η καριέρα της συνεχίζει να εκτοξεύεται και μάλιστα τα τραγούδια της είναι κάθε φορά και καλύτερα ενώ πάντα οι συναυλίες της είναι sold out.

Δεν ξέρουμε βέβαια αν είναι πάντα σε θέση να το αντιληφθεί λόγω της μόνιμης μη νηφάλιας κατάστασης στην οποία βρίσκεται τελευταία, αλλά αν μπορούσε να συνειδητοποιήσει την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό της, ίσως είχε ένα σημαντικό κίνητρο για να πάρει και πάλι την κατάσταση στα χέρια της.

Είναι πράγματι λυπηρό να παρακολουθείς έναν τόσο ταλαντούχο και λαμπερό άνθρωπο να αυτοκαταστρέφεται. Ελπίζουμε σύντομα να αναγεννηθεί από τις στάχτες της...

Πηγή: queen.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ