2012-07-16 17:03:11
Φωτογραφία για H κλήρωση της Superleague 2012-13
Στη 14η αγωνιστική θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός!

Η κλήρωση της Σούπερ Λίγκας έφερε πρεμιέρα των «αιώνιων» σε Βέροια (οι «ερυθρόλευκοι») και Λιβαδειά (οι «πράσινοι») και το μεταξύ τους ντέρμπι λίγο πριν το τέλος του α’ γύρου -και φυσικά και του πρωταθλήματος.

Με τον Αστέρα στο ΟΑΚΑ ξεκινάει η ΑΕΚ, την 5η αγωνιστική το ΠΑΟΚ-Άρης.

Στην 7η στροφή του πρωταθλήματος θα συγκρουστούν οι «δικέφαλοι» (ΠΑΟΚ-ΑΕΚ), ενώ δυο αγωνιστικές αργότερα θα γίνει το αθηναϊκό ντέρμπι (Παναθηναϊκός-ΑΕΚ).

Την αμέσως επόμενη (10η) η «Ένωση» θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό, ενώ διαδοχικά θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ τους Παναθηναϊκό (11η στο ΟΑΚΑ) και Ολυμπιακό (12η στο «Καραϊσκάκη»).

Στην κλήρωση συμμετείχαν κανονικά η Κέρκυρα και ο Πανιώνιος, παρά τις καταγγελίες που εκκρεμούν σε βάρος τους από Παναιτωλικό και Εργοτέλη, ενώ κλειδάριθμοι δόθηκαν σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό (λόγω κοινής έδρας), αλλά και σε Άρη, ΠΑΟΚ, ΟΦΗ και Πλατανιά (λόγω εντοπιότητας).

Η σέντρα του νέου πρωταθλήματος θα γίνει στις 25 Αυγούστου, ενώ η πρώτη διακοπή θα γίνει μετά τη δεύτερη αγωνιστική, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014 (με Λετονία εκτός στις 7/9 και με Λιθουανία εντός στις 11/9).
Kafeneio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
“From Athens to London: Shape Your Future”
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
“From Athens to London: Shape Your Future”
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ