2012-07-16 18:20:05
Φωτογραφία για Ο Σταφυλίδης ο καλύτερος αριστερός μπακ στην Ελλάδα
Ο Αλέξης Αλεξίου φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Στη Σέντρα», όπου αναφέρθηκε στην προσπάθεια της Εθνικής Νέων, ενώ έκανε εκτενή αναφορά στον Κώστα Σταφυλίδη.

Για τη γνώμη που έχει για την Εθνική Νέων: «Αυτά τα παιδιά πρέπει να προσεχθούν σαν κόρη οφθαλμού. Πάντα οι εθνικές ομάδες νέων είχαν επιτυχίες. Αυτά τα παιδιά θα πρέπει να προσεχθούν από τις ομάδες τους. Όλα τα παιδιά ξεχώρισαν. Είχαν καλή τακτική, πάθος και θέληση. Όλοι είναι αξιόλογοι. Όλα τα απιδιά είναι αγαπημένα και παίζουν με ψυχή. Ο ένας έπαιζε για τον άλλον και φτάσαμε μέχρι τον τελικό».

Για τον Σταφυλίδη: «Είναι πολύ δυνατό παιδί. Είχε και εμπειρίες και από τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ. Πήρε εμπειρίες και σιγά σιγά το μέλλον του ανήκει» και πρόσθεσε αναφερόμενος στο αγγλικό δημοσίευμα που έκανε λόγο για ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι για το πρόσωπο που αριστερού μπακ του ΠΑΟΚ:


«Αυτές οι επιτυχίες παρακολουθούνται από πάρα πολλούς σκάουτερ. Σίγουρα ενδιαφέρονται για κάποια παιδιά».

Για το μέλλον του Σταφυλίδη: «Δεν υπάρχει αριστερό μπακ στην Ελλάδα. Είναι μια θέση η οποία είναι δύσκολη. Αν κάνει λίγο υπομονή μπορεί να ανεβάσει και άλλο το κασέ του. Πρέπει να σκύψει το κεφάλι και να δουλέψει για να βοηθήσει και την Εθνική Ανδρών. Έτσι θα βοηθήσει και τον ΠΑΟΚ».

Για το γεγονός ότι ο Σταφυλίδης θα μεταβεί κατευθείαν στην Ολλανδία για να ενταχθεί με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ στην προετοιμασία: «Έτσι πρέπει. Δεν πρέπει να χαλαρώσει. Πρέπει να είναι στην… πρίζα. Η δουλειά του είναι μόνο το ποδόσφαιρο στην ηλικία που βρίσκεται».

Για την προσπάθεια που γίνεται στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ και για την ένταξη πολλών νέων παιδιών από τις ακαδημίες: «Θέλει υπομονή από την ομάδα. Θέλει υπομονή και από τον κόσμο γιατί αυτό το εγχείρημα θα έχει σκαμπανεβάσματα. Θα βγει στο τέλος όμως κάτι καλό».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ