2012-07-16 19:20:39
Φωτογραφία για ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΕΣΚΑΡΑ ΜΕ ΡΟΜΑ ΓΙΑ... ΓΚΡΕΚΟ!
Στον Ολυμπιακό θεωρούν σχεδόν τελειωμένη την υπόθεση της μεταγραφής του Λεάντρο Γκρέκο, όμως η Πεσκάρα δεν είναι διατεθειμένη να καταθέσει τα όπλα εύκολα!

Τα ιταλικά ΜΜΕ μάλιστα αναφέρουν ότι το απόγευμα της Δευτέρας, ο πρόεδρος των νεοφώτιστων στη μεγάλη κατηγορία του Καμπιονάτο, θα έχει συνάντηση με παράγοντες της Ρόμα για τον 26χρονο μέσο Ο Ντανιέλε Σεμπαστιάνι θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο Γκρέκο δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Ζντένεκ Ζέμαν για τη νέα χρονιά, αλλά και το γεγονός ότι ο τεχνικός της Πεσκάρα Τζιοβάνι Στρόπα έχει εισηγηθεί την απόκτησή του.

Το δύσκολο στην υπόθεση βέβαια είναι να καταφέρει ο πρόεδρος της Πεσκάρα να πείσει τον Ιταλό χαφ να αφήσει το δέλεαρ του Champions League, στο οποίο ο Ολυμπιακός του δίνειτη δυνατότητα να αγωνιστεί και να συνεχίσει σε μια ομάδα που, λογικά, θα παλέψει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Αυτό άλλωστε επισημαίνουν και τα ιταλικά ΜΜΕ που αναφέρονται στο ραντεβού, με την «Il Corriere D'Abruzzo» να γράφει ότι για να μπορέσει η Πεσκάρα να αποκτήσει τον Γκρέκο, θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού, κάτι που δεν είναι εύκολο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ