2012-07-16 20:30:53
Φωτογραφία για ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ: ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟ... ΕΜΕΙΣ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ!
«Αυτά που ακούγονται για το ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι αδύναμος τη νέα σεζόν είναι βλακείες» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Πρίντεζης σε ραδιοφωνική εκπομπή το απόγευμα της Δευτέρας (16/7).

Ο Πρίντεζης ανανέωσε την προηγούμενη εβδομάδα τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό για τρία ακόμα χρόνια και το απόγευμα της Δευτέρας (16/7) φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Κόκκινα Καλάθια» στο «Κανάλι Ένα», όπου μίλησε για τον «αιώνιο» αντίπαλο ΠΑΟ, χαρακτηρίζοντας βλακείες τα όσα ακούγονται για διάλυση των «πράσινων», ξεκαθάρισε πως στόχος της... παρέας του τη νέα σεζόν είναι το double, ενώ αποκάλυψε τους λόγους που τον έκαναν να αποδεχτεί την πρόταση των ερυθρόλευκων και να συνεχίσει για ακόμη τρία χρόνια στο Λιμάνι της καρδιάς του.

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στα «Κόκκινα Καλάθια» για Το τι τον έκανε να αποφασίσει να μείνει στον Ολυμπιακό: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι για μένα. Ήταν μια δύσκολη απόφαση γιατί είμαι σε μια ηλικία που μπορούσα να πάρω μια άλλη απόφαση. Ήταν μια δύσκολη και εύκολη απόφαση ταυτόχρονα, όμως, καθώς βοήθησε και η χρονιά που προηγήθηκε. Όλα παίζουν ρόλο. Για να μην λέω και ψέματα, δεν μου άρεσε που έγινε όλο αυτό με τα πρωτοσέλιδα και ότι επί ένα μήνα παιζόταν το όνομα μου παντού, αλλά ελπίζω να έκανα τον κόσμο χαρούμενο με την απόφαση μου».


Το ότι δεν ήθελε να γίνει σίριαλ η ανανέωση του, κάτι που έλεγε μετά το Final Four: «Δεν θυμάμαι και πολλά πράγματα από τότε να πω την αλήθεια. Είχα κάνει πολλές κουβέντες εκείνη τη στιγμή με αρκετό κόσμο, αλλά δεν τις θυμάμαι και συγγνώμη γι’ αυτό. Ήταν δύσκολο να τελειώσει την πρώτη μέρα η ανανέωση μου, το καταλαβαίνω, έγινε μεγάλη υποχώρηση και από τους προέδρους, αλλά τέλος καλό όλα καλά και ας διήρκησε και ένα μήνα όλη αυτή η ιστορία, σημασία έχει ότι έμεινα και νομίζω, αυτή είναι η γνώμη μου, έκανα την καλύτερη επιλογή».

Το ότι ανανέωσαν τη συνεργασία τους οι περισσότεροι παίκτες από πέρσι: «Κράτησε το 90% του ρόστερ η ομάδα και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό. Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί έμειναν οι περισσότεροι παίκτες και θα συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε πέρσι. Είμαστε ομάδα εντός και εκτός γραμμών, έχουμε γίνει παρέα και είναι καλό πως ανανέωσαν οι περισσότεροι. Πλέον θα υπάρχει λιγότερο άγχος, λιγότερη πίεση και θεωρώ πως τα πράγματα θα είναι καλύτερα από τη στιγμή που έμεινε ο βασικός κορμός».

Τους στόχους της νέας σεζόν και τον Παναθηναϊκό: «Θεωρώ πολύ πιο δύσκολο να μείνουμε στην κορυφή, παρά να φτάσουμε εκεί, ακούγεται κλισέ, αλλά μεγάλη αλήθεια αυτό. να κοντρολάρουμε τα πράγματα που έρχονται. Η επανάληψη μιας μεγάλης επιτυχίας όπως το ευρωπαϊκό δεν θα είναι εύκολο. Χρειάζεται δουλειά και πίστη για να βρεθούμε στο Final Four. Σε ό,τι έχει να κάνει με τους στόχους, δεν έχει κλείσει καν το ρόστερ για να πούμε κάτι, αλλά στόχος είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Κάτι που μόνο εύκολο δεν θα είναι. Τα θεωρώ βλακείες αυτά που ακούγονται για τον Παναθηναϊκό και ό,τι διαλύεται. Θεωρώ πως είναι τελείως λάθος αυτό. Εμείς θέλουμε να πάμε σιγά-σιγά, σεμνά και ταπεινά».

Τον Γιώργο Μπαρτζώκα: «Με τον κόουτς είχα μια καλή σεζόν στην Ολύμπια Λάριας. Με είχε βοηθήσει σε τομείς που είχα πολλές αδυναμίες, είδα πράγματα που δεν ήξερα πως έχω αδυναμίες. Στον κόουτς αρέσει να προσαρμόζεται, ξέρει να ζητάει από εμάς. Όσο πιο πολλοί μείνουν από πέρσι τόσο το καλύτερο για την ομάδα, θα κάνει και τη δική του δουλειά ευκολότερη».

Την Εθνική Ελλάδος και τη προσπάθεια στο Προολυμπιακό: «Όλα είναι μια λεπτή κλωστή, αν είχαμε περάσει από τη Νιγηρία να προκρινόμασταν και τώρα να μιλάγαμε για μετάλλιο. Δουλεύαμε σωστά, ένα-δύο σουτ, ένα-δύο σφυρίγματα, αγχωθήκαμε παραπάνω από όσο έπρεπε και δεν έπρεπε σε ένα ματς νοκ άουτ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ