2012-07-16 21:14:43
Φωτογραφία για ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΟ Ο... ΧΟΛΕΜΠΑΣ!
Με τα καλύτερα λόγια μίλησαν Έβαλντ Λίνεν και Χοσέ Χολέμπας για τον Γρηγόρη Μάκο, σε θέμα που φιλοξένησε τη «Bild», με σκοπό να αναλύσει τον τρόπο παιχνιδιού του νέου παίκτη της Μόναχο 1860…

Ο Χοσέ Χολέμπας είπε για τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ: «Είναι ένας παίκτης που ακούει προσεκτικά και αντιλαμβάνεται αυτά που του λένε. Είναι ήσυχος τύπος και στην προσωπική του ζωή. Δεν κυνηγά τα πρωτοσέλιδα. Πιστεύω πως είναι κέρδος για την Μόναχο 1860».

Σε ερώτηση για το δυνατό του σημείο, ο παίκτης του Ολυμπιακού είπε: «Σίγουρα δεν είναι επιθετικός παίκτης. Αλλά αμυντικά είναι πολύ καλός και πολύ δυνατός στο ψηλό παιχνίδι».

Όσο για τον αδύναμο… κρίκο του Μάκου, ο Χολέμπας, σχολίασε αστειευόμενος: «Το μούσι του! Αλλά στην Ελλάδα είναι φυσιολογικό, καθώς το 70% των ανδρών έχουν μούσι…»!

Ο Εβαλντ Λίνεν αποκάλυψε πως ήθελε και αυτός τον Μάκο στη Μόναχο 1860, όταν ήταν προπονητής της γερμανικής ομάδας, ενώ ανέφερε πως είναι ένας γρήγορος, πολύ επιθετικός και δυναμικός στο να κερδίσει την μπάλα.


Αναλυτικά είπε: «Τον ήθελα και το 2009 στη Μόναχο. Τότε δεν τολμούσε όμως να φύγει από την Ελλάδα. Παράλληλα, δεν ήταν καλή η πρόταση οικονομικά. Ο Μάκος πάντα θεωρείτο ως ένα από τα πολλά υποσχόμενα ταλέντα στην Ελλάδα. Είναι γρήγορος, πολύ επιθετικός και δυναμικός στο να κερδίσει την μπάλα. Δεν είναι πλέι μέικερ, αλλά είναι παίκτης ηγέτης. Ο Γρηγόρης ήταν ο συνδετικός κρίκος της ομάδας μου. Έχει πετύχει πολλά και μπορεί στην Γερμανία να παίξει έναν καλό ρόλο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ