2012-07-17 00:07:19
Φωτογραφία για ΠΟΤΟΥΡΙΔΗΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΖΑΡΝΤΙΜ ΚΑΙ ΒΑΛΒΕΡΔΕ
Την άποψή του για τα δύο φιλικά που έδωσε ο Ολυμπιακός επί αυστριακού εδάφους εξέφρασε ο Γιάννης Ποτουρίδης με τον αμυντικό των ερυθρόλευκων να αναφέρεται στις μικρές διαφορές που χωρίζουν το νέο προπονητή Λεονάρντο Ζαρντίμ με τον προκάτοχό του Ερνέστο Βαλβέρδε.

«Και στα δύο φιλικά παίξαμε καλά. Είμαστε ακόμη στην αρχή της προετοιμασίας. Δουλεύουμε σκληρά, έχουμε νέο προπονητή που θέλει να περάσει καινούργια στοιχεία στην ομάδα κι εμείς με τη σειρά μας προσπαθούμε να τα βγάλουμε στο παιχνίδι. Σιγά σιγά πιστεύω πως θα γίνει αυτό, προκειμένου να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές με τον Βαλβέρδε. Και οι δύο θέλουν να παίζουν στρωτό ποδόσφαιρο και όχι με μακρινές μπαλιές.

Αυτό άλλωστε πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός που είναι μια μεγάλη ομάδα και σε όλα τα ματς πρέπει να παίζει καλό και στρωτό ποδόσφαιρο. Όπου με χρειαστεί ο προπονητής θα παίξω, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Ειλικρινά δεν έχω πρόβλημα να αγωνίζομαι είτε σαν αριστερο μπακ, είτε σαν στόπερ. Θέλω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Δουλεύω σκληρά, όλοι δουλεύουμε σκληρά και θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ