2012-07-17 02:07:46
Φωτογραφία για Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΛΑΝΙΑ ΒΛ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1
Με νίκη χάρη σε καταπληκτικό γκολ του Ραφίκ Τζιμπούρ φεύγει από την Αυστρία ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε 1-0 της ρωσικής Αλάνια Βλ. στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του επί Αυστριακού εδάφους.

Αυτό που "κρατάει" ο προπονητής του Ολυμπιακού και ο κόσμος του είναθ η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου, αφού παρόλο που δεν βρήκαν... δίχτυα, «έφτιαξαν» αρκετές ευκαιρίες, χωρίς να ανησυχήσουν στην άμυνά τους. Ημίχρονο που έδειξε ότι η ομάδα έχει, με τους κατάλληλους χειρισμούς και πρόσωπα, χημεία και έιναι σε πολύ καλό δρόμο για να "δέσει" στις γραμμές της, αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς για συμπεράσματα Ας δούμε όμως και τι έκανε ο κάθε ερυθρόλευκος ξεχωριστά:

Κάρολ:

Καθοδήγησε άψογα την άμυνά του, φώναζε ασταμάτητα «έξω» στους αμυντικούς του για να κρατήσουν μακριά από την περιοχή του Ολυμπιακού τους επιθετικούς της Αλάνια και σε μια-δυο λάθος πάσες που έκανε αμέσως ζήτησε συγνώμη...


Παπάζογλου:

Καλύτερος από το πρώτο ημίχρονο με τη Σπαρτάκ αλλά έπαιξε βέβαια ρόλο και η αλλαγή παρτενέρ, αφού υπήρξε (αμυντικά) κάλυψη από τον Βλαχοδήμο. Επιπλέον πιστώνεται την απίστευτη, συστημένη 40άρα σέντρα με φάλτσο που οδήγησε στην επίσης απίστευτη γκολάρα του Τζιμπούρ.

Μανωλάς:

Δυνατός στον αέρα για άλλη μια φορά, μπήκε δυνατά σε όλες τις φάσεις και δείχνει οτι με περισσότερα παιχνίδια πατάει όλο και καλύτερα στην ερυθρόλευκη άμυνα.

Σιόβας:

Έχει αρχίσει να «δένει» με τον Μανωλά, αλλά χρειάζεται βελτίωση στις τοποθετήσεις του, κυρίως στο πως διεκδικεί τη μπάλα από τον αντίπαλο.

Ποτουρίδης:

Είχε μικροπροβλήματα αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο ενώ πέρασε και κάποιες καλές μπαλιές στον Αμπντούν.

Φέισα:

Όταν είχε τη μπάλα στα πόδια του ήταν σίγουρος στις μεταβιβάσεις του αλλά η αμυντική του παρουσία δεν ήταν τόσο... δυναμική.

Μοντέστο:

Έτρεχε ασταμάτητα και μέχρι να κουραστεί ήταν πολύ καλός και αν τον βοηθούσε λίγο ο Φέισα αμυντικά δεν θα περνούσε... κανένας από τον άξονα.

Ντιόγκο:

Με αρκετές πετυχημένες περίτεχνες ενέργειες αλλά και πάλι μέτριος στην τελική προσπάθεια...

Βλαχοδήμος:

Πολλά τρεξίματα , καλή αλληλοκάλυψη με τον Παπάζογλου και όσο παίρνει παιχνίδια στα πόδια του δείχνει όλο και περισσότερα πράγματα στο τερέν.

Αμπντούν:

Προσπάθησε να δημιουργήσει ρήγματα από αριστερά και πολλές φορές τα κατάφερε αλλά και αυτός δεν ήταν καλός στην τελική προσπάθεια...

Τζιμπούρ:

Πάρα πολύ καλός και όχι μόνο επειδή πέτυχε το νικητήριο γκολ. Έτρεξε πολύ και στη φάση του τέρματος που σημείωσε έπιασε ένα σουτ-κεραυνό με το αριστερό χωρίς καν να κοντρολάρει και ενώ η μπάλα ερχόταν από 40 μέτρα πίσω του.

Μέγιερι:

Δεν χρειάστηκε να κάνει κάτι αφού οι Ρώσοι δεν μπήκαν στην περιοχή του και στο μοναδικό σουτ που χρειάστηκε έκανε την εκτίναξη και έδιωξε σε κόρνερ.

Καραγκούνης:

Για ακόμα ένα παιχνίδια έπαιξε σε διαφορετικές θέσεις από αυτή που ξέρει και φαίνεται ότι είναι τσαμπουκάς και «σκύλος» στο μαρκάρισμα, αλλά χρειάζεται και αυτός βελτίωση.

Χαβίτο:

Εκτός τόπου και χρόναου, φαίνεται να μην έχει καμία σχέση με τους συμπαίκτες του... Παραφωνία!

Πάντελιτς:

Δεν τα πήγε πολύ καλά και μάλιστα εκνευρίστηκε, κάνοντας κακές επιλογές με χαρακτηριστικότερη εκείνη που ο Ολυμπιακός βγήκε με τρεις παίκτες τετ α τετ αλλά δεν έδωσε πάσα και έχασε το γκολ.

Ντιελνά:

Δεν πήρε πολλές προσπάθειες αλλά όταν έρχεται σε επαφή με τη μπάλα δείχνει οτι χρειάζεται δουλειά ακόμα. Πάντως έχει πολύ καλή σωματοδομή και τεχνική που τον βοηθάει να κρατάει μπάλα.

Σουμπίνιο:

Καλός επιθετικά, βοήθησε στην ανάπτυξη των ερυθρόλευκων χωρίς να κάνει το κάτιπαραπλανω.

Τάτος:

Βοήθησε στην ανάπτυξη της ομάδας και μάλιστα έδωσε μια φοβερή κάθετη στον Αμπντούν με το «καλό» του αριστερό πόδι και γενικά είχε καλή παρουσία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ