2012-07-17 10:23:20
Φωτογραφία για Ανεπαρκή τα μέσα πυρόσβεσης, παραδέχεται ο Νίκος Δένδιας
Βοήθεια σε μέσα πυρόσβεσης από την Ιταλία, την Ισπανία και τη Γαλλία ετοιμάζεται να ζητήσει η κυβέρνηση, καθώς όπως παραδέχθηκε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας «τα μέσα τα οποία έχουμε δεν είναι επαρκή».

«Έχουμε υποχρέωση μέσα σε αυτό το πλαίσιο, που αντικειμενικά υπάρχει σε αυτή τη χρονική συγκυρία, να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε» είπε μετά τη συνάντηση που είχε με την ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος, ανακοινώνοντας ότι αίτημα βοήθειας προς την Ιταλία θα υποβάλει ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε τηλεφωνική επικοινωνία που θα έχει με τον Μάριο Μόντι.

Επίσης, ο κ. Δένδιας θα συναντηθεί σήμερα, Τρίτη, με τον πρεσβευτή της Ισπανίας στην Αθήνα, από τον οποίο θα ζητήσει η χώρα του να λειτουργήσει ως εφεδρεία πυροσβεστικών αεροσκαφών για την Ελλάδα. Ανάλογο αίτημα θα υποβληθεί και στη Γαλλία.

«Κάνουμε μια τεράστια προσπάθεια για να μπορέσουμε να έχουμε ό,τι χρειάζεται για να διασφαλίσουμε τα αγαθά της ζωής, της περιουσίας και της υγείας των Ελλήνων πολιτών. Ελπίζω ότι θα πάνε όλα καλά» σημείωσε ο υπουργός.
in.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ