2012-07-17 10:42:03
Φωτογραφία για Περίεργο τροχαίο δυστύχημα ερευνά η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης
Άνδρες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συμμετέχουν σε έρευνες που γίνονται σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής στην... περιοχή της Θέρμης και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος.

Σύμφωνα με τον «Αγγελιοφόρο», οι αστυνομικοί, εκτός από έναν 39χρονο Γεωργιανό που εντόπισαν νεκρό στο σημείο του δυστυχήματος, αναζητούν ακόμη ένα άτομο που επέβαινε στη μοτοσικλέτα, που ξέφυγε από την πορεία της και ανατράπηκε.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι αστυνομικοί έχουν μαρτυρία σύμφωνα με την οποία μετά το δυστύχημα που σημειώθηκε στην οδό Κεραμοποιείου, ακόμη ένας άνδρας που επέβαινε στη μοτοσικλέτα έφυγε τραυματισμένος από το σημείο, πριν φτάσουν οι αστυνομικές αρχές που ειδοποιήθηκαν από πολίτες.

Η υπόθεση περιπλέκεται από το γεγονός ότι ο 39χρονος που σκοτώθηκε είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές. Είχε κατηγορηθεί για κλοπές και πλαστογραφία, ενώ είχε αποφυλακιστεί το Νοέμβριο του 2010.


Οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν ποιος από τους δύο άνδρες οδηγούσε τη μοτοσικλέτα, ο 39χρονος που σκοτώθηκε ή ο άγνωστος που εγκατέλειψε το σημείο μετά το δυστύχημα. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του «Αγγελιοφόρου», ο οδηγός της μοτοσικλέτας πριν χάσει τον έλεγχο και ξεφύγει από την πορεία του έκανε επικίνδυνους ελιγμούς, όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες στους αστυνομικούς. Την υπόθεση διερευνούν πέρα από τους άνδρες της Τροχαίας, οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

agelioforos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ