2012-07-17 11:32:32
Φωτογραφία για Οι πολίτες πήραν τον νόμο στα χέρια τους.. Κάτοικοι από δυο χωριά συγκεντρώθηκαν και επιτέθηκαν σε καταυλισμό αθίγγανων στη Νάουσα
Όλα ξεκίνησαν μετά από ένα “συμβάν” όπως το περιγράφει η αστυνομία μεταξύ μιας γυναίκας που μένει δίπλα στον καταυλισμό των τσιγγάνων στο χωριό Άνω Ζερβοχώρι της Νάουσας.

Το “συμβάν” έγινε γύρω στις δέκα το βράδυ. Γρήγορα τα αίματα άναψαν και οι συγγενείς τις κοπέλας ήρθαν στα χέρια με κάποιους από τους κατοίκους του καταυλισμού.

Πριν ενημερωθεί η αστυνομία στο σημείο συγκεντρώθηκαν 300 (!) κάτοικοι τόσο από το Άνω Ζερβοχώρι, όσο και από το διπλανό Αγγελοχώρι με αποτέλεσμα οι τσιγγάνοι να τραπούν σε φυγή.

Οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι άρχισαν να κινούνται εναντίον του καταυλισμού, όπου είχαν παραμείνει περίπου 15 γυναικόπαιδα που είχαν βρει καταφύγιο σε μια από τις παράγκες.

Εκείνη την ώρα έφτασε η αστυνομία που εμπόδισε τους κατοίκους να πλησιάσουν στη συγκεκριμένη παράγκα, όμως για τις επόμενες δύο ώρες οι κάτοικοι επιδόθηκαν σε καταστροφές.

Συνολικά, σύμφωνα με την αστυνομία, καταστράφηκαν πέντε παράγκες, ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε πέντε φορτηγά και ένα ΙΧ των τσιγγάνων.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ