2012-07-17 13:45:09
Φωτογραφία για Οι περικοπές πρέπει να γίνουν
«Σας κατανοώ αλλά αν δεν κόψετε εσείς δαπάνες οι περικοπές θα γίνουν κεντρικά» διαμήνυσε σήμερα ο πρωθυπουργός στους υπουργούς. Η επικοινωνία έγινε είτε με προσωπική τηλεφωνική επικοινωνία του Α. Σαμαρά είτε μέσω του υπουργού Επικρατείας κ. Δ. Σταμάτη ο οποίος έχει αναλάβει το δύσκολο έργο του συντονισμού της κυβέρνησης. Οι οδηγίες ήταν πολύ συγκεκριμένες «ξεκινήστε από μηδενική βάση και ιεραρχήστε περικοπές μέχρι του απαιτούμενου ποσού ξεκινώντας από τις λιγότερο απαραίτητες».

Πάντως σήμερα το Μαξίμου χαμηλώνει δημοσίως τους τόνους προς τους «απείθαρχους υπουργούς» καθώς έλαβε πολλά μηνύματα για αναβρασμό στο υπουργικό συμβούλιο.

«Ο πρωθυπουργός -σημειώνουν σήμερα κύκλοι του Μαξίμου κατανοεί και τις δυσκολίες και το ελάχιστο χρόνο που είχαν οι υπουργοί να ενημερωθούν και να αποφασίσουν βάσει σχεδίου για το ποιες περικοπές μπορούν να προτείνουν».

Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το οικονομικό επιτελείο θα παρουσιάσει σήμερα στον πρωθυπουργό την δική του ολοκληρωμένη πρόταση περικοπών και μάλιστα ανά υπουργείο.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ