2012-07-17 16:12:06
Φωτογραφία για Βενιζέλος: Χωρίς το δημοψήφισμα, ο Παπανδρέου θα ‘ταν ακόμη πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Nα κάνει κόμμα ή να αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ κάλεσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος όποιον θεωρεί ότι δεν τον εκφράζει το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα Ο κ. Βενιζέλος είπε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM: «Όποιος θέλει να κάνει κόμμα μπορεί να κάνει. Όποιος θέλει να κατέβει στο λαό να δοκιμάσει τις δυνάμεις του, αν το κάνει. Όποιος έχει πρόβλημα ταυτότητας, αν ανήκει στο ΠΑΣΟΚ ή όχι, δεν χρειάζεται να ταλαιπωρείται. Υπάρχουν τόσοι νέοι που συντάσσονται στην καινούρια προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ».

Σχετικά με το δημοψήφισμα που ζήτησε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Βενιζέλος υποστήριξε ότι από την αρχή τάχθηκε κατά της ιδέας του Γιώργου Παπανδρέου, την οποία και έμαθε -σύμφωνα με τον ίδιο- μόνον όταν τέθηκε από τον τότε πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Αίσθηση, μάλιστα, προκάλεσε η τοποθέτησή του ότι, αν δεν υπήρχε η ιδέα για το δημοψήφισμα, ο κ. Παπανδρέου πιθανότατα θα παρέμενε ακόμη και σήμερα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Σε ό,τι αφορά την προσπάθεια περικοπής 11,5 δισ. ευρώ, που βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα, προκειμένου να ετοιμαστεί το πακέτο των μέτρων που θα παρουσιαστεί στην τρόικα την ερχόμενη Τρίτη, ο Ευάγγελος Βενιζέλος εξέφρασε την άποψη ότι «είναι σχεδόν αδύνατο να συγκεντρωθούν 11,5 δισ. ευρώ στη διετία, λόγω ύφεσης».
Kafeneio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ