2012-03-15 21:43:36
Φωτογραφία για Το Braveheart μεταφέρεται στη μικρή οθόνη
Μετά την τεράστια επιτυχία που έχουν σημειώσει στο εξωτερικό αλλά και στη χώρα μας σειρές όπως το "Spartacus" και "Game Of Thrones", ένα νέο σήριαλ με πρωταγωνιστή τον θρυλικό William Wallace αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στη μικρή οθόνη.

Η νέα σειρά, που θα βασίζεται στην ταινία "Braveheart" του 1995, ετοιμάζεται από την STV Productions σε συνεργασία με τις Digital Rights Group και Nine/8 Entertainment.

Το νέο αυτό project θα διηγείται την ιστορία του William Wallace, τους αγώνες όπου πρωταγωνίστησε υπέρ της Σκωτίας, καθώς και όλες τις μάχες που έδωσε και γνωρίζουμε ήδη, μέσα από την ταινία "Braveheart" και τον Mel Gibson.

Μάλιστα, η αρχική ιδέα της σειράς ανήκει στον Seoras Wallace, έναν από τους συμβούλους της ταινίας που καθήλωσε το κοινό το 1995.

Υποψήφιος σκηνοθέτης της σειράς είναι ο Alan Clements, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε την ιστορική σημασία που έχει για τους Σκωτσέζους ο William Wallace.

«Θέλουμε να ανακαλύψουμε περισσότερο τον χαρακτήρα του. Να διεισδύσουμε στα πάθη του και να φέρουμε στην επιφάνεια κομμάτια της ιστορίας ενός ολόκληρου λαού», είπε ο Clements.

Ενδεικτικό μάλιστα της σημασίας που έχει για τους Σκωτσέζους το συγκεκριμένο project είναι το γεγονός πως μέρος του θα χρηματοδοτηθεί από την μη κυβερνητική οργάνωση Creative Scotland.
24wro
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ