2012-07-17 23:08:15
Φωτογραφία για ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ Η ΣΑΛΚΕ ΓΙΑ ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ
Στην αποστολή της Σάλκε επέστρεψε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, κάτι που αποτέλεσε είδηση για τους Γερμανούς, διότι επίσημα χείλη της ομάδας του διεθνούς παίκτη παραδέχτηκε πως η Μίλαν έκανε πρόταση για τον πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού!

Πιο συγκεκριμένα, γενικός διευθυντής της Σάλκε, Χορστ Χελντ, μίλησε στους δημοσιογράφους που ακολουθούν την προετοιμασία της ομάδας και επιβεβαίωσε πως η Μίλαν ζήτησε τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, για να καλύψει το κενό του Τιάγκο Σίλβα, ο οποίος ανήκει πλέον στη Παρί Σεν Ζερμέν! Υπογράμμισε όμως πως ο διεθνής Έλληνας αμυντικός θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα του Γκεζελκίρχεν «Η Μίλαν ενδιαφέρθηκε για τον Παπαδόπουλο. Ο παίκτης μας είναι όμως χαρούμενος στη Σάλκε και επομένως το θέμα τελείωσε εκεί», ήταν οι δηλώσεις του Γερμανού παράγοντα.

Παράλληλα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος επέστρεψε στη Σάλκε, μετά και τις διακοπές του (είχε άδεια λόγω της συμμετοχής του στο EURO με την εθνική Ελλάδας)
. Ο πρώην ερυθρόλευκος αμυντικός ενσωματώθηκε με την αποστολή του συλλόγου του. «Είμαι ευτυχισμένος που είδα ξανά τα παιδιά μετά τις διακοπές μου. Οι διακοπές πάντα σου κάνουν καλό, διότι σε βοηθούν για να χαλαρώσεις, αλλά τώρα θέλω να προετοιμαστώ μαζί με τους συμπαίκτες μου για να έχουμε μία επιτυχημένη χρονιά», δήλωσε ο διεθνής αμυντικός και συνέχισε, μιλώντας για την διαφορά θερμοκρασίας, σε σχέση με τη χώρα μας:

«Αναχώρησα την Κυριακή από την Ελλάδα με 35 βαθμούς Κελσίου και τις προηγούμενες μέρες το θερμόμετρο ξεπέρασε τους 40! Εδώ σαν να κάνει λίγο κρύο… Αυτό βέβαια είναι καλό, διότι μας βοηθά για να εκτελούμε με ζήλο το πρόγραμμα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ