2012-07-17 23:57:38
Φωτογραφία για ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Ο Ροντρίγκες δεν είναι στο αεροπλάνο για Ελλάδα, αλλά στα γραφεία της Ιντεπεντιέντε και το "gazzetta.gr", αποκαλύπτει την πρόταση, την επιλογή του παίκτη, αλλά και το φαξ-αγκάθι!

Αναλυτικά Ο Πατρίσιο Ροντρίγκες δεν μπήκε στο αεροπλάνο για Ελλάδα όπως τόνισε και ο Ολυμπιακός, ωστόσο αυτό είναι πιθανό να γίνει τις επόμενες ημέρες, ίσως και ώρες. Ο πατέρας του παίκτη τον πήρε από το προπονητικό κέντρο, ωστόσο κατευθύνθηκαν στα γραφεία της Ιντεπεντιέντε εκεί όπου ακόμα και τώρα συζητιέται το μέλλον του 22χρονου επιτελικού μέσου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του δημοσιεύματος το επίσημο ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων έφτασε στον σύλλογο πριν τέσσερις ημέρες, γεγονός αρκετό για να αναγκάσει τον πρόεδρο της ομάδας, Χαβιέρ Καντέρο να αφήσει στην άκρη την πρόταση της Τορίνο.

Μπορεί οι «γκρανάτα» να είχαν προηγηθεί, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι ήταν αυτοί που έκλεψαν τις εντυπώσεις, με τον παίκτη άλλωστε να έχει «σημαδευτεί» από το ταξίδι του Μπαρμπαλιά τον Μάρτιο. Το ερώτημα για Ολυμπιακό ή Τορίνο δεν έβαλε σε δίλημμα τον 22χρονο, ο οποίος επέλεξε αμέσως τον Θρύλο. Μάλιστα, η απόφαση αυτή βρήκε σύμφωνο και τον Χαβιέρ Καντέρο, αφού ξέρει πως με αυτό τον τρόπο θα σβηστεί και το χρέος της Ιντεπεντιέντε στους ερυθρόλευκους.


Βέβαια, υπάρχει και... αγκάθι της τελευταίας στιγμής όχι όμως ικανό να «χαλάσει» τη μεταγραφή, καθώς τις τελευταίες ώρες υπάρχει φαξ από βραζιλιάνικες ομάδες (Κρουζέιρο, Ιντερνασιονάλ) με επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Ροντρίγκες. Η επιθυμία του παίκτη πάντως είναι η Ελλάδα και τις επόμενες ώρες θα υπάρξουν εξελίξεις.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ