2012-07-18 04:33:21
Φωτογραφία για Λαμπριάκος : «Τα λεφτά είναι για τον Άρη» !
Χαρακτηριστικός ήταν ο Σταύρος Λαμπριάκος ο οποίος περιέγραψε απογοητευμένος τη κατάσταση που επικρατεί στον Αρη. 

«Μέχρι τέλος του μήνα χρειάζεται ένα ποσό περίπου του ενός εκατομμυρίου ευρώ για να πάρουμε την ενημερότητα. Αν δεν πάρουμε την ενημερότητα και πέραν των κυρώσεων, θα προστεθούν 300.000 ευρώ χρέη στα υπάρχοντα. Είμαστε περίπου έναν μήνα μαζί στη ΠΑΕ, πραγματικά αυτό που έχουμε αντιμετωπίσει δεν το περιμέναμε. 

Η ομάδα είναι στα πρόθυρα της διάλυσης. Προσπαθούμε κάθε μέρα να χτίσουμε ένα σπίτι, που είναι καμένο, δίχως να έχουμε τα υλικά. Δεν ξέρω τι πιστεύει ο κόσμος. Αν πιστεύει ότι εμείς είμαστε συνεχιστές των καταστάσεων που δημιούργησαν οι προηγούμενοι. 

Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι, όσο κι αν θέλει να τιμωρήσει κάποιους, στην ουσία τιμωρούν την ομάδα. Εδώ είμαστε για τον Αρη. Ενδεχομένως κάποιοι να είναι καλύτεροι από εμάς.


Ο Αρης χρωστάει 23-24 εκατομμύρια. Αμεσα απαιτητά, μέχρι τέλος του μήνα και για να συμμετέχει η ομάδα στο πρωτάθλημα απαιτείται 1.000.000 ευρώ. Ο κόσμος είναι απογοητευμένος, δεν έχει σταθεί δίπλα στη προσπάθεια. 

Τα διαρκείας είναι πολύ λίγα, για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος κι ενώ είναι η μόνη μας ελπίδα για να αισιοδοξούμε είναι η βοήθεια του κόσμου. Ξέρουμε ασφαλώς ότι τα τεράστια προβλήματα δεν θα λυθούν από τον κόσμο. Θα χρειαστεί χρόνος και μεγάλη προσπάθεια. 

Εχουμε χάσει τον ύπνο μας. Ο σύλλογος ποδοπατήθηκε, λοιδορήθηκε, έχασε την αξιοπρέπειά του και πλέον φθάσαμε στο σημείο να μαζεύουμε χιλιάρικο-χιλιάρικο, κατοστάρικο-κατοστάρικο, για να αποκτήσουμε και πάλι τη χαμένη περηφάνια μας. Θέλω κι εγώ να πω για τα εγκλήματα που έκαναν, αλλά δεν είναι της παρούσης.

Ο κόσμος να έρθει κοντά στην ομάδα όχι κοντά σε μας. 

Μακάρι να έρθει κάποιος και να λύσει το πρόβλημα. Από την ημέρα που ασχολούμαστε με την ομάδα κι έως ότου θα φύγουμε, ό,τι χρήματα θα μπαίνουν θα πηγαίνουν στην ομάδα. Εχουν αγοράσει εισιτήρια διαρκείας, αρειανοί που ζούνε στην Γερμανία και στην Αμερική και είναι κρίμα να μην το έχουν κάνει, Aρειανοί που ζουν στη Θεσσαλονίκη και στις γύρω περιοχές», είπε, για να συμπληρώσει. «Πολλοί μπερδεύουν τα ονόματα και λένε ότι «δεν βάζω λεφτά όσο είναι ο τάδε.». Τα λεφτά είναι για τον Αρη. Πριν δεν είναι ήταν για τον Αρη, αλλά αυτά έχουν περάσει. Τουλάχιστον όσο είμαστε εμείς εδώ. Κάνω έκκληση στον κόσμο να στηρίξει τον Αρη, όχι τα πρόσωπα».

«Αγώνας διαρκείας»

Ο Αλέκος Κατσιαούνης ξεκαθάρισε ότι το ποσό του 1εκ. ευρώ απαιτείται για το αυτονόητο, καθώς θα πρέπει να γίνει μεγάλη προσπάθεια για να μπει ο Αρης στον δρόμο της εξυγίανσης. «Ολη η χρονιά θα είναι ένας αγώνας διαρκείας. Με το 1εκ. απλά θα πάρουμε ενημερότητα και θα συμμετάσχουμε στο πρωτάθλημα. 

Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος, την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος. Τα διαρκείας δεν πάνε καλά. Εχουμε ετοιμάσει ένα πρόγραμμα μαζί με τη Κοινωνία Μελών Αρη, που περιλαμβάνει τρόπους ενίσχυσης της ομάδας και περιμένουμε από τους φιλάθλους να στηρίξουν».

Τα 12 μέτρα εξυγίανσης

Ο πρόεδρος της ΚΜΑ, Αγγελος Γρόλλιος, ανακοίνωσε τις 12 κινήσεις που θα κάνει ο σύλλογος με απώτερο σκοπό την εξασφάλιση εσόδων. 

«1. Το διοικητικό συμβούλιο της ΚΜΑ θα επικοινωνήσει με όλα τα μέλη για να τα ενημερώσει προσωπικά για την κατάσταση. 

2. Καλούμε όποιον έχει ισόγειο κατάστημα να έρθει σε επαφή με την ΚΜΑ για να το παραχωρήσει προς χρήση για 2 εβδομάδες. 

3. Θα τυπωθούν κουπόνια αξίας 10 ευρώ έκαστο και θα διατεθούν προς πώληση. 

4. Όσα μέλη δεν έχουν δυνατότητα να προσέλθουν στα σημεία διάθεσης, μπορούν να καταθέτουν χρήματα σε τραπεζικούς λογαριασμούς με δικαιούχο τη Λέσχη. Λογαριασμοί έχουν ανοιχθεί στη Eurobank, την Αγροτική Τράπεζα, την Τράπεζα Πειραιώς, τη Marfin Egnatia Bank και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Οι λογαριασμοί θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα μας, www.arismembers.gr. 

5. Θα τυπωθούν 1.914 μπλουζάκια με το σλόγκαν «Ιούλιος 2012 Στα δύσκολα πάντα εμείς» και θα πωλούνται προς 10 ευρώ έκαστο. 

6. Θα τυπωθούν 98 συλλεκτικά μπλουζάκια με το σλόγκαν «Ιούλιος 2012: Ήμουν κι εγώ παρών» και θα πωλούνται με τιμή 300 ευρώ έκαστο, θα είναι φυσικά καλύτερης ποιότητας. 

7. Από αύριο, οι φίλαθλοι θα μπορούν να στέλνουν στο 55426 το μήνυμα «ΑΡΗΣ» με χρέωση 1 ευρώ + ΦΠΑ, συμβάλλοντας και μ' αυτό τον τρόπο αν θέλουν στην άντληση εσόδων. 

8. Θα συνεχιστεί η προσπάθεια προσέγγισης παραγόντων που κατά τεκμήριο έχουν την οικονομική δυνατότητα για να συμβάλουν. 

9. Όποιος θέλει εισιτήριο διαρκείας της ΠΑΕ και δεν έχει την οικονομική δυνατότητα, θα μπορεί να πληρώσει μόνο την ετήσια συνδρομή της ΚΜΑ αξίας 50 ευρώ και να καταβάλει αργότερα το αντίτιμο του εισιτηρίου διαρκείας. 

10. Θα γίνει ραδιομαραθώνιος σε συνεργασία με τον «Libero» και πιθανόν και άλλους ραδιοφωνικούς σταθμούς που επιθυμούν και με τους οποίους θα γίνουν επαφές, καθώς και με άλλους φορείς και Αρειανούς δημοσιογράφους. 

11. Θα εισηγηθούμε την σύσταση Διοίκησης Πρωτοδικείου, με τους κ.κ. Λαμπριάκο, Κατσιαούνη, Ζαμπέτα, Στεφανίδη, έναν εκπρόσωπο του ΑΣ Άρης και ένα ή δύο μέλη που θα επιλεγούν από το δ.σ. του ΚΜΑ. 

12. Αποφασίζεται η μεταβολή της συνδρομής για το τρέχον έτος, από 100 ευρώ σε 10 ευρώ».

πηγή : sport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ