2012-07-18 07:59:03
Φωτογραφία για Δουλειά στην Πάφο αναζητούν 21 Χανιώτες
Εργασία στην Πάφο αναζητούν 21 άτομα από τα Χανιά που υπέβαλαν ήδη ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα.Η διαδικασία εξελίχθηκε ύστερα από επιστολή που απέστειλε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητηρίου της Πάφου προς τον δήμο Χανίων, με την οποία εξέφραζε την πρόθεσή του να συμβάλει στη διευθέτηση εργασίας ανέργων από τα Χανιά, στους τομείς του Τουρισμού και άλλων συναφών κλάδων, στο πλαίσιο της συμπαράστασης στο δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό.

Σήμερα, ο δήμος Χανίων ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε από το γραφείο πληροφόρησης και προώθησης της απασχόλησης, η διαδικασία συλλογής βιογραφικών και καταγραφής των ανέργων από τα Χανιά που ενδιαφέρονται να εργαστούν στην Πάφο, σε τουριστικά και άλλα συναφή επαγγέλματα. Όπως έκανε γνωστό ο γενικός γραμματέας του δήμου Γαβριήλ Κουρής, 21 άτομα υπέβαλαν πλήρη βιογραφικά.

Παράλληλα, ο κ. Κουρής, σε επιστολή που απέστειλε προς τον διευθυντή του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου, Κενδέα Ζαμπυρίνη, εκφράζει την πρόθεση της δημοτικής αρχής για επέκταση της συνεργασίας του δήμου Χανίων με το επιμελητήριο της Πάφου, και σε άλλους τομείς ενδιαφέροντος, με βάση τα κοινά στοιχεία που συνδέουν τους δύο αδελφοποιημένους δήμους.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ