2012-07-18 09:16:01
Φωτογραφία για ΛΟΥΪΣ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ : ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ... ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Μία ανάσα από τον Ολυμπιακό είναι ο Ροντρίγκεζ, σύμφωνα και με τον πατέρα του, με τον Αριέλ Ιμπαγάσα να έχει δώσει τις πρώτες πληροφορίες για τους ερυθρόλευκους στην πλευρά του 22χρονου παίκτη της Ιντεπεντιέντε.

Aναλυτικά τα όσα είπε ο πατέρας του Πατίτο, Λουίς Ροντρίγκεζ, στην εφημερίδα «Πρωταθλητής»:

«Ναι, είναι αλήθεια ότι έχουμε προχωρημένες επαφές με τον Ολυμπιακό. Οι πιθανότητες να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του γιου μου στην ελληνική ομάδα είναι πάρα πολλές. Απόψε έχουμε συνάντηση με τους ανθρώπους της Ιντεπεντιέντε στο Μπουένος Άιρες για να τελειώσουμε. Η πρόταση του Ολυμπιακού, όπως μου έχει μεταφερθεί προφορικά, μαθαίν ότι καλύπτει την Ιντεπεντιέντε και κάποιες λεπτομέρειες στο συμβόλαιο του Πατρίσιο με την ελληνική ομάδα δεν νομίζω πως θα σταθούν εμπόδιο. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα συνεχίσει στην Ελλάδα. Υπάρχει ενδιαφέρον από δύο βραζιλιάλικες ομάδες αλλά απόλυτη προτεραιότητα του Πατρίσιο είναι ο Ολυμπιακός.


Μάθαμε προ ημερών για την πρόταση της ελληνικής ομάδας αλλά ο γιος μου ήταν στην προετοιμασία της Ιντεπεντιέντε και δεν είχε περιθώρια να μάθει πολλά πράγματα για τον Ολυμπιακό. Μίλησα εγώ όμως με τον Αριέλ Ιμπαγάσα και μου μετέφερε τα πάντα. Μου είπε για το μέγεθος του κλαμπ, για την οργάνωση, για τον φανατικό κόσμο που τον υποστηρίζει αλλά και για το πόσο σημαντικό είναι για τον Πατρίσιο να παίξει σε αυτή την ομάδα που συμμετέχει κάθε χρόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ και μονοπωλεί τους τίτλους στην χώρα. Ο γιος μου έχει πάρει πληροφορίες για την Αθήνα και τη ζωή εκεί αλλά και για το πόσο μεγάλος είναι ο Ολυμπιακός. Σίγουρα θα μάθει περισσότερα τις επόμενες ημέρες»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ