2012-07-19 22:01:33
Φωτογραφία για Περιμένει πολλά από τη Ferrari
O Andrea Stella πιστεύει ότι η Ferrari θα είναι ανταγωνιστική στο Hockenheim, όπου θα πραγματοποιηθεί ο δέκατος γύρος της σεζόν της Formula 1 (20-22/7). 

Ο μηχανικός της Scuderia δήλωσε πως στην έναρξη της σεζόν δεν περίμεναν τέτοια απόδοση από τις F2012, ενώ επισήμανε πως περιμένει τα μονοθέσια τους ιδιαίτερα ανταγωνιστικά στην γερμανική πίστα.

 

«Στην αρχή της σεζόν θα έπρεπε να ήμασταν ιδιαίτερα αισιόδοξοι για να φανταστούμε τη θέση που βρισκόμαστε τώρα. Αλλά σε αυτό το σπορ τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν πολύ γρήγορα και η κατάσταση που βρισκόμαστε τώρα είναι αποτέλεσμα αρκετής σκληρής δουλειάς», ήταν τα λόγια του μηχανικού της Scuderia και συμπλήρωσε: «Το μονοθέσιο ήταν καλό στη Βαλένθια και στο Silverstone. Το Hockenheim είναι μία πίστα και αργά και γρήγορα σημεία και περιμένω τη Ferrari να είναι ανταγωνιστική στη Γερμανία. Στο παρελθόν η διαχείριση των ελαστικών ήταν δύσκολη στη συγκεκριμένη πίστα, συνεπώς θα είναι ένα ενδιαφέρον τριήμερο». 

Μένει να δούμε που θα βρεθούν στην pole τα κόκκινα μονοθέσια και στον αγώνα αν ο Alonso θα καταφέρει να κρατηθεί πρώτος στον πίνακα των οδηγών και ο Massa να έχει μια τόσο καλή απόδοση όσο είχε στο προηγούμενο grand prix

Βy: Μιχάλης Παγκίδης
f1-madness
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ