2012-07-24 09:19:43
Φωτογραφία για ΑΜΕΣΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΣΤΟΠΕΡ...
Έναν κεντρικό αμυντικό που θα κάνει τη διαφορά στην άμυνα των νταμπλούχων Ελλάδας αναζητούν στον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορέσει να καλύψει το κενό του Αβραάμ Παπαδόπουλου και παράλληλα θα μπορέσει να «στηρίξει» τους νεαρούς Σιόβα, Μανωλά και Παπάζογλου.

Η ανεύρεση ενός τέτοιου στόπερ είναι δύσκολη και χρειάζεται αρκετή τύχη για να βρεθεί ο κατάλληλος παίκτης.

Όλα δείχνουν ότι η συγκεκριμένη υπόθεση θα «τρέξει» αρκετά σύντομα, παρόλο που η ερυθρόλευκη διοίκηση τονίζει ότι δεν υπάρχει κάποια προχωρημένη συζήτηση αυτή την περίοδο.

Η καλύτερη περίπτωση που ξεχωρίζει από τα ονόματα που έχουν ακουστεί όλο αυτό το διάστημα είναι σαφώς εκείνη του Μπρούνο Άλβες. Ωστόσο, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τονίζουν ότι δεν υπάρχουν πιθανότητες απόκτησης του διεθνούς στόπερ της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και μόνο αν υπάρξουν οι προϋποθέσεις δανεισμού, οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν τη δική τους κίνηση.


Ένας ακόμη έμπειρος παίκτης που έχει προταθεί είναι ο Μαρτσένα της Βιγιαρεάλ, ο οποίος έχει δεχθεί δελεαστική πρόταση από την Κίνα και εξετάζει θετικά το ενδεχόμενο αυτό.

Άλλη μια περίπτωση είναι εκείνη του Ρουμάνο Γκοϊάν, ενώ ο Ζαρντίμ, όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει, έχει πολύ καλή άποψη για τον Έβερτον. Στην τελευταία υπόθεση υπάρχουν δυσκολίες, αφού τα δικαιώματά του ανήκουν σε βραζιλιάνικη τράπεζα, η Μπράγκα φέρεται να έχει εξασφαλίσει την παραμονή του για έναν χρόνο και η Πόρτο να είναι έτοιμη να τον πάρει.

Επίσης πάντα στα υπόψιν είναι ο Άντερσον Πόλγκα. Ο Βραζιλιάνος έχει μείνει ελεύθερος από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, δεν έχει βρει ομάδα, και αρέσει πολύ στον Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Για πολλούς, φαβορί για την ερυθρόλευκη άμυνα, θεωρούνται ο Γκονζάλο Ροντρίγκεθ και ο Ματέο Μουσάτσιο της Βιγιαρεάλ. Η ισπανική ομάδα ενημέρωσε τον εκπρόσωπο του πρώτου ότι τον αφήνει ελεύθερο αν βρει ομάδα που θα τον ικανοποιεί.

Όσο για τον δεύτερο, η Βιγιαρεάλ τον παραχωρεί μόνο με τη μορφή δανεισμού, ενώ η πρόθεσή της είναι να επεκτείνει τη συνεργασία τους μετά το 2014 όπου λήγει το τρέχον συμβόλαιό του. Οι περιπτώσεις των δύο Αργεντινών στόπερ της Βιγιαρεάλ έχουν συνδεθεί και με το γεγονός ότι ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς δεν ταξίδεψε τελικά στην Πορτογαλία, αλλά έμεινε στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας αναπτύχθηκε έντονη φημολογία που ήθελε τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για τον Ρικάρντο Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος στόπερ δεν υπολογίζεται στη Ρεάλ Μαδρίτης και μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσιαστεί κάποια ομάδα να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ