2012-07-24 09:25:05
Φωτογραφία για Νέο SKODA Citigo, το αγαπημένο της πόλης [ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ]
Κίνηση ματ αποδεικνύεται για τη Skoda η έλευση του νέου Citigo, καθώς προσφέρει όλα όσα θα ήθελε κανείς από ένα αυτοκίνητο πόλης, με τιμή μόλις 8.387 ευρώ!

«Simply clever» αποκαλεί η Skoda τη σχεδιαστική προσέγγιση του νέου Citigo στην πράξη όμως το καινούριο της μοντέλο είναι πανέξυπνο από κάθε άποψη. Το μήκος του, των 3,65 μέτρων, του εξασφαλίζει τον τίτλο ενός από τα πιο πρακτικά και ευέλικτα μοντέλα της αγοράς, καθώς χάρη στις περιορισμένες εξωτερικές διαστάσεις η κίνηση στο επιβαρημένο περιβάλλον των πόλεων και η αναζήτηση θέσης στάθμευσης μετατρέπεται σε παιχνίδι.

Οι εκπλήξεις, ωστόσο, δεν περιορίζονται εδώ. Χάρη στην τοποθέτηση των τροχών στα άκρα του αμαξώματος, οι σχεδιαστές της Skoda κατόρθωσαν να εξασφαλίσουν ένα ευρύχωρο εσωτερικό, το μεγαλύτερο σε χώρους στην κατηγορία του. Σε αυτό μπορούν να μετακινηθούν με άνεση 4 επιβάτες, είτε μιλάμε για την πεντάθυρη, είτε για την τρίθυρη έκδοση, όπου χάρη στο σύστημα easy entry απλοποιείται η επιβίβαση και αποβίβαση από τις πίσω θέσεις. Όσο για το διαμέρισμα των αποσκευών, έχει χωρητικότητα 251 λίτρων, που ανεβαίνει στα 951, με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Δείτε και το βίντεο:
planet-greece
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ