2012-07-24 18:36:08
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ανεμοστρόβιλος χτύπησε την παραλία του Καστελλοκάμπου στην Πάτρα - Πανικός στους λουόμενους!
Οι λουόμενοι που σήμερα το πρωί επέλεξαν την παραλία του Καστελοκάμπου στην Πάτρα για να κάνουν το πρωινό μπάνιο τους θα θυμούνται για καιρό αυτό που έζησαν. Στα καλά καθούμενα, χωρίς ίχνος συννεφιάς και γύρω στις 11.30 το πρωί, μέσα στην παραλία και δίπλα από τις πετσέτες, τις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες τους, σχηματίστηκε.. ανεμοστρόβιλος.

Η ένταση των ανέμων ήταν τόσο δυνατή που παρασύρθηκαν, ομπρέλες, ξαπλώστρες και πετσέτες των λουόμενων σε ένα κουβάρι το οποίο στροβιλιζόταν και έπεφτε δεξια και αριστερά από τον ανεμοστρόβιλο.

Οι λουόμενοι πανικοβλήθηκαν βλέποντας το απίστευτο - ειδικά για την περιοχή - φαινόμενο να εξελίσεται μπροστά στα μάτια τους. Αλλοι έτρεχαν να βγουν από την θάλασσα και άλλοι να μαζέψουν όσα σκόρπιζε ο ανεμοστρόβιλος στο πέρασμά του από την παραλία.

Καταστηματάρχες που διατηρούν ξαπλώστρες και ομπρέλες στην παραλία, έτρεχαν να μαζέψουν όσα πήρε ο.. άνεμος. Ο ανεμοστρόβιλος εκδηλώθηκε μπροστά από το ξενοδοχείο Achaia Beach και δίπλα από το cafe bar AKTH.

Το φυσικό φαινόμενο δεν διήρκησε περισσότερο από ένα λεπτό ωστόσο έφθανε σε ύψος πάνω από 20 μέτρα και ο στροβιλισμός του ήταν δυνατός και ευδιάκριτος αφού μια στήλη άμμου και σκόνης είχε σηκωθεί προς τον ουρανό.

Δείτε σχετικό βίντεο (Γιάννης Πομώνης - pelop.gr)
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ