2012-07-24 18:35:14
Φωτογραφία για ΕΚΠΝΕΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ, ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ Ο ΕΪΣΙ ΛΟ!
Η προθεσμία που είχε έως την 25η Ιουλίου ο Έισι Λο για να βρει ομάδα στο ΝΒΑ εκπνέει. Ο Αμερικανός δεν βρήκε σύλλογο στις ΗΠΑ και αυτόματα θα ενεργοποιηθεί κανονικά το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό.

Το Σάββατο 7 Ιουλίου η ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε ανακοινώσει επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Έισι Λο. Η διοίκηση τα βρήκε σε όλα με τον Αμερικανό γκαρντ σε μικρό χρονικό διάστημα και ο παίκτης υπέγραψε άμεσα, διατηρώντας έτσι ο ΘΡύλος στο ρόστερ του μία πολύτιμη μονάδα.

Στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Λο με τους Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης όμως υπήρχε μία σημαντική λεπτομέρεια.

Στη συμφωνία έλεγε ότι ο Έισι Λο ανήκει στον Ολυμπιακό, αλλά αν ο 27χρονος πλέι-μέικερ κατάφερνε να βρει ομάδα στο ΝΒΑ έως την 25η Ιουλίου, τότε ο παίκτης αποκτούσε αυτόματα την ελευθερία από τους ερυθρόλευκους, έχοντας την δυνατότητα να συμφωνήσει με σύλλογο από τις Η.Π.Α.


Στον Ολυμπιακό, βέβαια, δεν ανησύχησαν ποτέ για αυτόν τον όρο στη συμφωνία, καθώς είχαν την αίσθηση πως ο Έισι Λο δεν θα βρει ομάδα στο ΝΒΑ, οπότε και για αυτόν τον λόγο ανακοίνωσαν και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Αμερικανό γκαρντ, ακόμη και αν η παραμονή του στο Λιμάνι δεν ήταν 100% σίγουρη.

Φαίνεται λοιπόν πως είχαν δίκιο, καθώς φτάσαμε στην 24η Ιουλίου και ο παίκτης δεν έχει φέρει πρόταση από τις ΗΠΑ, με τον αριστερόχειρα σουτέρ να έχει αποδεχτεί το γεγονός πως δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του. Πλέον... ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα, αφού θα πρέπει να βρίσκεται στον Πειραιά στις 18 Αυγούστου, οπότε και ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, ώστε οι παίκτες του Ολυμπιακού να περάσουν από ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις. Μέχρι τότε θα συνεχίσει τις διακοπές του στην Αμερική.

Σε λίγες ώρες, λοιπόν, θα εκπνεύσει και τυπικά η προθεσμία (25/7) που είχε ο Αμερικανός γκαρντ ώστε να βρει ομάδα στο ΝΒΑ. Ο Έισι Λο θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και την επόμενη σεζόν, με την διοίκηση να κρατάει στην ομάδα έναν από τους παίκτες-πρωταγωνιστές των Πρωταθλητών της περσινής σεζόν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ