2012-07-24 18:36:05
Φωτογραφία για Λαζόπουλος: Ο Παπανδρέου θα επιστρέψει
Καλεσμένος σε εκπομπή της Κυπριακής τηλεόρασης ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος. Εκεί μίλησε για την επιστροφή Παπανδρέου, την εθνική μας κατάθλιψη και μίλησε και για τους λόγους για τους οποίους ο ίδιος επιλέγει να μην ασχοληθεί με την πολιτική. «Ο Παπανδρέου θα ξαναέρθει στο προσκήνιο. Δεν εννοώ ως πρωθυπουργός. Δεν θα πρέπει κάποια στιγμή, κάποιοι άνθρωποι να μας εξηγήσουν; Δεν μπορείς να φεύγεις έτσι. Ακόμα και σε έναν χωρισμό επιστρέφεις για να εξηγήσεις», δήλωσε ο Λάκης Λαζόπουλος στην εκπομπή Gia Banaki.

Αναφερόμενος στην ψυχολογία του Έλληνα, ο Λάκης Λαζόπουλος είπε: «Όσο βαθαίνει η κρίση, βαθαίνει και η κατάθλιψη που μας πιάνει όλους. Όσο πιο στεναχωρημένος είναι ένας άνθρωπος, τόσο πιο δύσκολο είναι να τον κάνεις να γελάσει. (...) Εκεί βρίσκεται η νοητή σχέση μου με το κοινό. Δεν έμαθα γράμματα και ούτε τελείωσα τη Νομική για να μην μπορώ να συνεννοούμαι με τους ανθρώπους, αντιθέτως».

Ερωτηθείς για το αν ο ίδιος σκοπεύει να πολιτευτεί, είπε: «Δεν θέλω να παίρνω έναν άλλο ρόλο από αυτόν που έχω. (...) Δεν θα ήταν ιδανικό αυτό. Ο καλλιτέχνης πρέπει να ασχολείται με αυτό που του ορίζει η φύση του. Νομίζω ότι βοηθάω καλύτερα μέσα από αυτή τη δημιουργία, μέσα από τη σάτιρα».
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ