2012-07-24 20:18:59
Φωτογραφία για ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΠΕΒΕΡΛΙ Ο ΠΑΟ...
Ο Παναθηναϊκός εξετάζει με ενδιαφέρον την λύση του Πάτρικ Μπέβερλι, που του προτάθηκε, σύμφωνα με δημοσίευμα του "pamesports.gr".

Ο 24χρόνος Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος διέκοψε το 2008 το κολέγιο για να κάνει καριέρα στην Ευρώπη, έπαιξε ένα χρόνο στην Ντνίπρο Ντνιπροπετροβσκ στην δεύτερη κατηγορία της Ουκρανίας και το 2009 υπέγραψε στον Ολυμπιακό, όπου έμεινε μια σεζόν, ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ότι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, στην οποία αγωνίστηκε την τελευταία διετία. Ο Μπέβερλι μετά το «διαζύγιο» με την Σπαρτάκ δήλωσε ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ ή σε ομάδα της Ευρωλίγκας, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Αυτή την περίοδο προσπαθεί να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ και για την απόκτηση του έχουν ενδιαφερθεί οι Χιούστον Ρόκετς, Σικάγο Μπουλς και Κλίβελαντ Καβαλίερς. Ο 24χρόνος Αμερικανός γκαρντ, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχει προταθεί στους «πράσινους», που εξετάζουν προσεκτικά την περίπτωση του, γιατί είναι κοντός με αμυντικές ικανότητες και τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του διαφέρουν από εκείνα του Ρόκο Λένι Ούκιτς, του Κροατή γκαρντ, ο οποίος αποκτήθηκε χθες.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται σύντομα να καταθέσει πρόταση στον Μπέβερλι...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ