2012-07-24 22:49:04
Φωτογραφία για Οι νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού
Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις εμφανίσεις του για τη σεζόν 2012-13. Στην παρουσίαση βρέθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, οι αντιπρόεδροι Βασίλης Κωνσταντίνου και Στράτος Σωπήλης, ο Αριστείδης Καμάρας, ο προπονητής Ζεσουάλδο Φερέιρα και ο διευθυντής της Green Team, Βασίλης Παρθενόπουλος.

Το «τριφύλλι» παρουσίασε μαύρες φανέλες, τις οποίες φορούσαν οι Μαρίνος, Βύντρα, Βιτόλο, Βελάσκες, Φορναρόλι, Χουχούμης, Δώνης, Πετρόπουλος και Μπουμσόνγκ. Με λευκές παρουσιάστηκαν οι Ζέκα, Λαγός, Σεϊταρίδης, Κουσίδης, Μαρινάκης, Σο, Κάσας και Χριστοδουλόπουλος.

Τις πράσινες φανέλες φόρεσαν οι Τοτσέ, Μαυρίας, Φουρλάνος, Τριανταφυλλόπουλος, Πίντο, Σισοκό, Ιωαννίδης και Σπυρόπουλος.

«Κάθε χρόνο έχουμε άριστη συνεργασία με την Adidas. Ελπίζω να είναι γούρικη η εμφάνιση. Στόχος μας είναι πάντα το πρωτάθλημα», είπε ο Στέφανος Κοτσόλης, ενώ ο Ζέκα τόνισε: «Ελπίζω ότι θα φέρει γούρι και τύχη η φανέλα. Πιστεύω ότι θα είναι διαφορετικός ο φετινός χρόνος και κερδίσουμε τίτλους».

Δηλώσεις έκανε και ο Αντώνης Πετρόπουλος: «Οι φανέλες είναι πολύ όμορφες. Εύχομαι να είναι γούρικες και να κατακτήσουμε τους στόχους μας, το πρωτάθλημα και μια καλή πορεία στην Ευρώπη».
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ