2012-07-26 19:19:09
Φωτογραφία για «ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ Ο ΑΜΠΝΤΟΥΝ»
Τα καλύτερα σχόλια δέχεται από τον Τύπο της πατρίδας του ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού Τζαμέλ Αμπντούν με αφορμή την πολύ καλή του απόδοση, αλλά και τα δύο γκολ που πέτυχε στο «πρώτο» φιλικό των ερυθρόλευκων επί πορτογαλικού εδάφους απέναντι στην Φαρένσε.

Οι συμπατριώτες του 26χρονου μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού, τονίζουν ότι ο Αμπντούν αποτελεί μία από τις καλύτερες μονάδες που καλείται να επιλέξει ο νέος του προπονητής Λεονάρντο Ζαρντίμ, εν όψει της ερχόμενης περιόδου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «Le Buteur»:

«Ο πρώην παίκτης της Ναντ ήταν στον πάγκο και χρησιμοποιήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 80' κέρδισε πέναλτι, που το μετέτρεψε σε γκολ, ενώ λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 89', ο Αμπντούν εκμεταλλεύτηκε λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα, για να κάνει το σκορ 3-0», είναι το αρχικό σχόλιο της «Le Buteur», για να προσθέσει:

«Η καλή εμφάνιση του Αμπντούν σε αυτό το παιχνίδι, αποδεικνύει για μια ακόμα φορά πως ο παίκτης είναι σε καλή κατάσταση και σίγουρα ανάμεσα στους καλύτερους που μπορεί να επιλέξει ο Ζαρντίμ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ