2012-07-30 10:20:04
Φωτογραφία για ΑΜΕΣΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΓΙΑ ΣΟΥΜΠΙΝΙΟ ΑΝ... «ΚΟΠΕΙ» ΑΠΟ ΖΑΡΝΤΙΜ
Ένα βήμα από την απόκτηση του Σουμπίνιο φέρεται να βρίσκεται ο Ατρόμητος, ο οποίος περιμένει την επισημοποίηση της απόφασης του Ζαρντίμ για να κάνει την κίνησή του.

Όπως όλα δείχνουν στον Ατρόμητο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σουμπίνιο Σισέρο, που δεν έπεισε τον τεχνικό του Ολυμπιακού πως μπορεί να ανταπεξέλθει στα "θέλω" του και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους ερυθρόλευκους.

Ο μέσος του Ολυμπιακού αρέσει πολύ στον Μπάγεβιτς και μετά το «ναυάγιο» της περίπτωσης του Ιταλού παίκτη του Λεβαδειακού, Ναπολεόνι, θέλει τον Βραζιλιάνο στην ομάδα του για κλείσει το ρόστερ του.

Ο Σουμπίνιο, που έχει τραβήξι το ενδιαφέρον από τις μισές τουλάχιστον ομάδες της Σούπερ Λιγκ, φαίνεται πως προτιμά τους Περιστεριώτες καθώς η συμμετοχή τους στην Ευρώπη είναι μεγάλη πρόκληση, ενώ σημαντικό ρόλο στην απόφασή του παίζει και η πολύ καλή οικονομική κατάσταση του συλλόγου, σε εποχές που η πλειοψηφία των ομάδων είναι σε άσχημη κατάσταση.

Η ανακοίνωση της απόφασης του Λεονάρντο Ζαρντίμ αναμένεται άμεσα, όμως η απόρριψη του Βραζιλιάνου είναι... κοινό μυστικό στο Λιμάνι και πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Μάλιστα, σε περίπτωση που ξεκαθαρίσει το θέμα άμεσα, θα γίνει προσπάθεια από τους ανθρώπους του Ατρομήτου να κινηθούν αστραπιαία, ώστε να προλάβει ο παίκτης μέρος της προετοιμασίας στην Βουλγαρία, προκειμένου να ενσωματωθεί καλύτερα στο σύνολο της ομάδας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Συνταγή της Ημέρας!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Συνταγή της Ημέρας!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ