2012-07-30 10:26:06
Φωτογραφία για Κύπρος:Στενή παρακολούθηση προσώπων από μυστικές υπηρεσίες
Υπό στενή παρακολούθηση έχουν θέσει οι μυστικές υπηρεσίες, πρόσωπα τα οποία πιθανόν να σχετίζονται με τρομοκρατικές οργανώσεις και να επιχειρήσουν να εκτελέσουν τρομοκρατικό κτύπημα στην Κύπρο. Όπως αναφέρει ο ANT1, σε μόνιμη συνεργασία με τις μυστικές υπηρεσίες ξένων χωρών, οι αρχές της Δημοκρατίας αναζητούν, την ίδια ώρα, πρόσωπα που φέρονται να επιχείρησαν, τις τελευταίες ημέρες, να εξασφαλίσουν παράνομα οπλισμό. Στο πλαίσιο των μέτρων ασφάλειας, για το φόβο τρομοκρατίας, συνεχίζονται και οι ανακρίσεις, κυρίως αλλοδαπών.

Παρά το γεγονός ότι η Αστυνομία προσπάθησε να κρατήσει μυστική την σχέση δύο Παλαιστίνιων, οι οποίοι ανακρίθηκαν πριν από δύο 24ώρα, σε Πάφο και Λεμεσό, εντούτοις αυτή διέρρευσε, και πρόκειται για πατέρα και γιό. Τα συγκεκριμένα πρόσωπα, σύμφωνα με πληροφορίες, τέθηκαν υπό παρακολούθηση από τις αρχές εδώ και πολλές μέρες. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν, μάλιστα, η προσαγωγή τους για ανάκριση να έγινε συντονισμένα από τις δύο αστυνομικές διευθύνσεις.

Γι αυτό και μεταφέρθηκαν την ίδια χρονική στιγμή στους αστυνομικούς σταθμούς Λεμεσού και Πάφου, για ανάκριση. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη δεν αποκλείεται να ανακριθούν και άλλα πρόσωπα, καθώς η αξιολόγηση πληροφοριών είναι συνεχής.

defencenet.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ