2012-08-02 01:15:11
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ...
Από τον Ολυμπιακό εκφράζουν την άποψη πως δεν υπάρχει λόγος βιασύνης στις μεταγραφές, αφού οι άνθρωποί του θέλουν να εξετάσουν όλες τις περιπτώσεις και να... πετύχουν διάνα με σωστές επιλογές.

Τα ονόματα που καθημερινά έχουν παρελάσει ως υποψήφιοι στόχοι του Ολυμπιακού είναι πάρα πολλά, ωστόσο στο Λιμάνι δεν έχουν καταλήξει ακόμη στους "εκλεκτούς".

Οι άνθρωποι των ερυθρόλευκων θέλουν να πάρουν παίκτες που να κάνουν την διαφορά τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη και όχι απλά παίκτες για να συμπληρώνουν το ρόστερ.

Το σίγουρο είναι ότι θα αποκτηθεί ένα στόπερ και δεκάρι, αφού ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει, όπως ο ίδιος δήλωσε, να κάνει από την πλευρά του το καλύτερο δυνατό για να ενισχύσει τον Θρύλο και από την στιγμή που ο προπονητής θεωρεί ότι η ομάδα υστερεί σε αυτές τις δυο θέσεις, είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα προχωρίσει στην απόκτησή τους.

Βέβαια προς το παρόν κάποιο όνομα, δεν έχει διαρρεύσει γιατί πολύ απλά στον Ολυμπιακό δεν έχουν καταλήξει σε κάποιον από τις μακροσκελείς λίστες που έχουν στείλει διάφοροι μάνατζερ και όλα παραμένουν σε επίπεδο φημολογίας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ