2012-08-03 16:04:14
Φωτογραφία για Με μαυρισμένο μάτι πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός. Τι της συνέβη;
Αν νομίζετε ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικά ρεαλιστικό μακιγιάζ για κάποιο ρόλο, κάνετε λάθος.

Αν επίσης, θεωρείτε ότι η τεχνολογία επεξεργασίας της εικόνας, έκανε για άλλη μια φορά το θαύμα της, και πάλι, «πέσατε» έξω. Πρόκειται για Ελληνίδα ηθοποιό, η οποία τραυματίστηκε στο μάτι. Είναι η Νατάσα Καλογρίδη σε ένα ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια μιας παράστασης!

Εμείς, βρήκαμε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες από τα παρασκήνια του «Dogville» στο Εθνικό Θέατρο, όπου η ηθοποιός, αν και τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της παράστασης ένα βράδυ, τη συνέχισε κανονικότατα, χωρίς να ζητήσει καμία διακοπή.

Η ηθοποιός, σε μια στιγμή κακού συγχρονισμού την ωρα της παραστασης, χτυπησε το κεφαλι της σε μια απο τις περιστροφικες. Χωρίς να σκεφτεί τον εαυτό της, συνέχισε κανονικέ παρ' όλο που ήταν μέσα στα αίματα, και με τους θεατές καθόλου σοκαρισμένους θεωρώντας οτι ήταν μέρος της παράστασης. Στο διάλειμμα ο γιατρός του Εθνικού ζήτησε να διακοπεί η παράσταση γιατί έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο για ράμματα.

Γιατί απλούστατα πρόκειται για μια γυναίκα που -ασχέτως εικόνας, τσαλακωμένης ή μη- δίνεται ολόψυχα σε ό,τι αναλαμβάνει -είτε παίζει δράμα, είτε κωμωδία, είτε χορεύει στο «Dancing with the stars»- και το δουλεύει σκληρά, χωρίς να πτοείται από καμία δυσκολία. Αξίζει να σημειωθεί, ότι και την επόμενη μέρα, η ηθοποιός έπαιξε όπως ακριβώς τη βλέπετε στις φωτογραφίες!
tuned.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ