2012-08-09 22:52:04
Φωτογραφία για Παρέμβαση Σαμαρά και για το… ΦΕΚ των νέων Γ. Γ της Αποκεντρωμένης
Έντονα προβληματισμένος έως και…οργισμένος είναι ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, με την αδράνεια που επιδεικνύουν οι υπουργοί στο θέμα... της προώθησης του ΦΕΚ, για την τοποθέτηση των επτά (7) νέων Γενικών Γραμματέων Αποκεντρωμένης Διοίκησης, που έχει σαν αποτέλεσμα το κενό

πολιτικής ηγεσίας στις λεγόμενες και υπέρ- περιφέρειες.

Ο Πρωθυπουργός πήρε και αυτό το θέμα στα χέρια του, αφού οι φωτιές εκτός από το καταστροφικό τους …έργο, ανέδειξαν και Διοικητικά προβλήματα, όπως για παράδειγμα δεν υπάρχει Γενικός Γραμματέας για να κηρύξει μια περιοχή, ως περιοχή “έκτακτης ανάγκης” Θυμίζουμε πως οι προηγούμενοι Γενικοί, έχουν πάψει να ασκούν καθήκοντα, αφού οι παραιτήσεις τους δημοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ!

Επίσης “έφτασε” στον κ. Σαμαρά και η συμπεριφορά του Δημάρχου Καλαμάτας Π. Νίκα, πως κάνει δηλώσεις για λογαριασμό του νέου Γενικού, με φανταστικό περιεχόμενο, όπως για παράδειγμα η …παράταση για τις…χωματερές. Ακόμη δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Πρωθυπουργός είναι και βουλευτής Μεσσηνίας και ενημερώνεται άμεσα για τον Νομό. Κάποιοι το ξεχνούν και …θέλουν να το θυμούνται μόνο για τα αιτήματα και τα…πανηγύρια!

Το θέμα των νέων Γενικών Γραμματέων και η ανάληψη των καθηκόντων τους θα το λήξει ο κ. Σαμαράς άμεσα.

Θέλει να έχει τελειώσει πριν το 15αύγουστο!

parapolitikaargolida.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ