2012-08-14 08:43:58
Φωτογραφία για Προς κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στα ΕΛΤΑ
Εκστρατεία ενημέρωσης της κοινωνίας για τις προθέσεις της κυβέρνησης σε σχέση με τα ΕΛΤΑ θα ξεκινήσει άμεσα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ταχυδρομικών (ΠΟΣΤ), όπως ανακοίνωσε μετά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής της Επιτροπής, προσθέτοντας ότι θα επιδιώξει επίσης να συνομιλήσει με όλους τους πολιτικούς, κοινοβουλευτικούς και αυτοδιοικητικούς φορείς, με άξονα την ανάπτυξη και όχι το «ξεπούλημα» των ΕΛΤΑ.

Στόχος των ταχυδρομικών υπαλλήλων είναι η ματαίωση των σχεδίων ιδιωτικοποίησης του Ταχυδρομείου, που τη χαρακτηρίζουν «έγκλημα ενάντια στην κοινωνία, το λαό και τη χώρα».

Αποκαλούν την επιλογή ιδιωτικοποίησης του Ταχυδρομείου «παγκόσμια πρωτοτυπία», σε σχέση με το σύνολο των αναπτυγμένων χωρών, ενώ συμπληρώνουν ότι θα έχει ως άμεσο αποτέλεσμα, κατά τους ίδιους, τη διάλυση του πανελλαδικού ταχυδρομικού δικτύου και την αύξηση των τιμών.

Επίσης, η ΠΟΣΤ επιφυλάσσεται για απεργιακές κινητοποιήσεις σε συνεργασία με την ΓΣΕΕ, τα Εργατικά Κέντρα και διεθνείς συνδικαλιστικούς φορείς, ενώ στη συνεδρίαση του ΔΣ της, στις 22 Αυγούστου, αναμένεται να εκπονήσει πρόγραμμα κινητοποιήσεων σε όλη τη χώρα.
ethnos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ελλάδα, όπως Αργεντινή
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ελλάδα, όπως Αργεντινή
ΚΥΠΡΟΣ-ΑΤΤΙΛΑΣ 2
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΚΥΠΡΟΣ-ΑΤΤΙΛΑΣ 2
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ