2012-03-17 15:26:55
Φωτογραφία για Τι απέγιναν οι Κύπριοι νικητές ριάλιτι;
Οι νικητές των μεγαλύτερων εκπομπών του είδους στην ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια είναι σχεδόν πάντα Κύπριοι. Νότης, Φρόσω, Ανδρέας Γεωργίου, Λούκας Κοσμίδης, τι απέγιναν τα αστέρια που γνωρίσαμε μέσα από την τηλεόραση; * ΔιακοσμητήςΟ Νότης Χριστουδούλου, αφού τραγούδησε το "Donde estas Yolanda" σε μια σφουγγαρίστρα, έγινε ο πρώτος νικητής τάλεντ σόου.

Μετά το παιχνίδι, κυκλοφόρησε τον

πρώτο του δίσκο, ο οποίος μάλιστα γνώρισε επιτυχία.Για τους δικούς του λόγους πέταξε το μικρόφωνο και έπιασε τα ρετάλια, αφού συνέχισε ως διακοσμητής στον "Όμορφο κόσμο το πρωί" για δύο χρόνια.

Το ταλέντο του στη διακόσμηση του εξασφάλισε δική του εκπομπή ίδιας θεματολογίας στο Star.

Μετά το "Σιγά τον πολυέλαιο" και μία διακοπή τριών ετών, τον είδαμε φέτος "δεμένο" στη μεσημεριανή παρέα του Alpha.

* "Hi5"Το αμέσως επόμενο τάλεντ σόου, όπου πέραν των ταλέντων αναδείχθηκε ως κριτής ο Νίκος Μουρατίδης, ήταν το "Pop stars".


Στο πενταμελές συγκρότημα των "Hi5" βρέθηκαν δύο Κύπριες.

Η Φρόσω Παπαχαραλάμπους, που μετά τη διάλυση του γκρουπ ηχογράφησε κάποια κομμάτια μα το CD δεν βγήκε ποτέ, και η Μαρλέν Αγγελίδου, που ακόμα παλεύει. Αν ψαχουλέψει κανείς το You Tube θα ανακαλύψει πως η πρώτη είχε βγάλει ένα τραγούδι, το "Παραδίνομαι", αλλά τα τελευταία χρόνια έχει επιστρέψει στην Κύπρο και δεν ασχολείται πια με το χώρο.

Από την άλλη πλευρά, η Μαρλέν συμμετείχε στο "Πυρετός στο Σαββατόβραδο" με τον Γιώργο Τσαλίκη και στη συνέχεια την είδαμε πέρυσι στα προκριματικά της κυπριακής Eurovision, έχοντας στα φωνητικά την Αντιγόνη Ψυχράμη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η φωνή της έχει χρησιμοποιηθεί σε παραγωγές της Disney και της Dreamworks, καθώς είναι η φωνή της "Μουλάν" στην ταινία "Μουλάν 2", ενώ φέτος εκπροσωπεί την Κύπρο στο Eurovoice 2010.

* Η πλαστικήΑκόμα ένας Κύπριος νικητής, ο οποίος κέρδισε τους τηλεθεατές μέσα από το "Super Idol" με τη φωνή του, ήταν ο Σταύρος Κωνσταντίνου.

Αν και με το πρώτο CD single έκανε χρυσές πωλήσεις, στη συνέχεια απασχόλησε τα μέσα κυρίως για την πλαστική επέμβαση που τον ώθησε να κάνει ο τότε μάνατζέρ του Ηλίας Ψινάκης.

Μετά την τελευταία του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2006, βρίσκεται και πάλι στα στούντιο.

Με τις ευχές μας να βγει κάποια στιγμή !.

* Ηθοποιοί, χορευτές.To "Dream show" μπορεί να έχει συνδυαστεί με τραγουδιστές ωστόσο για μία και μόνη σεζόν ανέδειξε ηθοποιούς.

Νικητής του ήταν ο Ανδρέας Γεωργίου, τον οποίο είδαμε ξανά στη σειρά του Mega "Στους 13 δρόμους" με τη Σοφία Καρβέλα.

Τώρα ο νεαρός ηθοποιός κάνει καριέρα στην Κύπρο, όπου πρωταγωνίστησε και συμμετείχε σε πολλές σειρές.

Μετά τους τραγουδιστές και τους ηθοποιούς, σειρά έχουν οι χορευτές.

Ο Λούκας Κοσμίδης αναδείχθηκε νικητής στο "So you think you can dance" και όπως φαίνεται αξιοποίησε τις υποτροφίες που κέρδισε.

Μέχρι πρότινος δίδασκε στη σχολή χορού της Εβελίνας Παπούλια, ενώ πλέον έχει μετακομίσει στο Λος Άντζελες και ανήκει στην ομάδα των χορευτών της Beyonce. planet-greece
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ