2012-08-17 11:30:26
Φωτογραφία για Ρατσιστική διαφήμιση για παχύσαρκους που προωθεί την απιστία (!)
Μία ρατσιστική διαφήμιση έκανε την εμφάνισή της σε περιοδικά, η οποία προκάλεσε αρκετά προβλήματα στην εταιρεία που διαφημίζει... Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, γιατί η ιστορία έχει διάφορα περίεργα σημεία!

Καταρχάς η εταιρεία Ashley Madison είναι μία εταιρεία που προωθεί τις παράνομες σχέσεις μεταξύ παντρεμένων. Με μότο "Η ζωή είναι μικρή, κάνε μια (παράνομη) σχέση" δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να βρουν έναν παράνομο δεσμό. Τηρούνται φυσικά τα τυπικά - ανωνυμία, διακριτικότητα κ.λπ. Η εταιρεία, λοιπόν, για να προωθήσει την περίεργη υπηρεσία της, αποφάσισε να κάνει μία προκλητική καμπάνια. Και εκεί έρχεται η ιδέα της παχύσαρκης γυναίκας.

Κατέληξε σε μία αφίσα που δείχνει μια παχύσαρκη γυναίκα, έχοντας ως τίτλο λεζάντας "Μήπως η γυναίκα σου σε τρόμαξε χτες βράδυ;" και φυσικά παραπέμπει στο site, όπου μπορείς να γνωρίσεις άλλες γυναίκες.


Η γυναίκα της φωτογραφίας όμως δεν γνώριζε πως θα γίνει συνεργός μιας τέτοιας φιλοσοφίας. Ο λόγος για την Jackie, μια παχύσαρκη πορνοστάρ (!!!) η οποία έχει και αυτή site (juicyjackie.com). (Η Jackie πάντως δεν έχει πρόβλημα να προκαλεί και θα το καταλάβετε αν μπείτε στο site της ...)

Όπως λέει η Jackie, η φωτογραφία είχε τραβηχθεί πριν από αρκετά χρόνια και πωλήθηκε -χωρίς την έγκρισή της- σε διάφορα πρακτορεία. Τελικά κατέληξε στην Ashley Madison και έγινε διαφήμιση, ενώ πρόσφατα εμφανίστηκε στην εφημερίδα New York Metro. Η διαφήμιση αυτή, όπως λέει η Jackie, "συνεισφέρει στην ενίσχυση της κατάθλιψης, περνώντας ξεκάθαρα το μήνυμα ότι οι παχύσαρκοι άνθρωποι δεν δικαιούνται αγάπη και πίστη!"

H εταιρεία Ashley Madison ανέφερε: "Tο καλύτερο που θα μπορούσε να συμβεί σε αυτή τη γυναίκα είναι το ότι τη χρησιμοποιήσαμε για τη διαφήμισή μας. Η ίδια υπέγραψε για τη δημοσιοποίηση αυτών των φωτογραφιών, γνωρίζοντας ότι δεν προορίζονταν μόνο για προσωπική χρήση".
e-radio
Aniwthoi
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ