2012-03-17 18:30:03
Φωτογραφία για Τι θα φορέσεις την άνοιξη και το καλοκαίρι
Μετά από ένα μακρύ, βαρύ και δύσκολο χειμώνα η αγαλλίαση που νιώθουμε με κάθε χάιδεμα του ήλιου είναι ολοφάνερη σε όλους μας κάνοντάς μας να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για τις πιο ζεστές και φωτεινές μέρες της Άνοιξης και του καλοκαιριού. Ας ανεβάσουμε όμως ακόμα περισσότερο την διάθεσή μας ανακαλύπτοντας τις τάσεις της φετινής μόδας μέσα από τις δημιουργίες των σχεδιαστών μόδας για την Άνοιξη /Καλοκαίρι 2012.

Άλλες φορές λατρεμένα με την πρώτη ματιά ενώ άλλες φορές πιο εκκεντρικά και αμφιλεγόμενα μας δίνουν ιδέες για να φρεσκάρουμε την γκαρνταρόμπα μας ή ακόμα, γιατί όχι, να εφεύρουμε το στυλ μας από την αρχή. Ας ξεκινήσει λοιπόν το show!

Color-Blocking

Δεν χωράει αμφιβολία πως στις ανοιξιάτικες κολεξιόν του 2012 αυτό που είδαμε ήταν χρώμα και πάλι χρώμα. Έντονο color blocking σε φούστες, φορέματα ή ακόμα και αυστηρά κοστούμια ήταν αρκετό για να μετατρέψει ακόμα και μια κατα τα άλλα απλή εμφάνιση σε εντυπωσιακή! Στυλιστική συμβουλή: Περιορίσου σε τρία χρώματα το πολύ γιατί αλλιώς και το αποτέλεσμα “σπάει” και η εμφάνιση γίνεται υπερβολική και άκομψη!


1. Peter Som 2. Yigal Azrouel 3.Marc-Jacobs 4.Victoria-Beckham 5. Dkny

Έντονα Florals

Πλήθος από διαφορετικά floral prints- μεγάλα και μικρά, με έντονα χρώματα αλλά και σε πιο απαλά παλ αναλαμβάνουν να μας βγάλουν από την μουντίλα την χειμερινής σεζόν, αλλάζοντας μας την διάθεση και το κέφι.

1.Diane von Furstenberg 2.Basso & Brooke 3.Mary Katrantzou 4. Emilio Pucci 5.Rebecca Minkoff

Καυτό πορτοκαλί!

Ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα της άνοιξης 2012, είναι το φωτεινό πορτοκαλί. Όλες ασφαλώς οι παραπλήσιες αποχρώσεις είναι στο επίκεντρο της φετινής σεζόν έτσι ώστε να βρείτε αυτή που να σας αρέσει και να σας κολακεύει περισσότερο. Χαρούμενο και ζωηρό, είναι ένα τέλειο χρώμα για την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα μας.

1.BCBG Max Azria 2. Rebecca Minkoff 3.D&G 4.Cacharel 5.Donan karan

Μπλε Ρουά

Το βαθύ αυτό μπλε είναι ένα από τα χρώματα που επίσης είδαμε πολύ φέτος στις καλοκαιρινές κολεξιόν για το 2012 σε όλα τα κομμάτια και για όλες τις ώρες. Μια ιδιαίτερη και γοητευτική λεπτομέρεια είναι ο συνδυασμός του με πορτοκαλί ιδιαίτερα στις ζώνες όπως το απέδωσαν οι οίκοι Dsquare και Peter Som!

1. Peter som 2. Dsquare, 3. Cacharel 4.Edun 5.Cacharel

ΠΗΓΗ: e-gynaika.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ