2012-03-17 18:24:05
Φωτογραφία για A.ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ: Στα ντέρμπι μετρά η ψυχή και θέληση
Μετά τον φιλικό αγώνα μεταξύ των επίλεκτων ποδοσφαιριστών του Π.Σ.Α.Π. και των... παλαιμάχων του Α.Ο. Κέρκυρας, ο Αντώνης Νικοπολίδης μίλησε για το επικείμενο ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού αλλά και για την προσπάθεια της Κέρκυρας να κρατηθεί στην κατηγορία.

Ο τέως τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδος με την παρουσία του στο νησί των Φαιάκων προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον των ανθρώπων του νησιού που έσπευσαν να τον δουν από κοντά. Όπως ήταν φυσικό, λόγω του κυριακάτικου ντέρμπι μεταξύ των «αιωνίων» αλλά και της τεράστιας εμπειρίας του από τέτοια παιχνίδια, του ζητήθηκε να τοποθετηθεί σχετικά με το μεγάλο αυτό παιχνίδι.

«Η αλήθεια είναι πως η ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ, το διαφοροποίησε λίγο, καθώς ο Ολυμπιακός πήρε έναν αέρα τεσσάρων βαθμών. Αλλά μην ξεχνάμε ότι σ’ αυτά τα ματς, ανεξαρτήτως της κατάστασης, στην οποία βρίσκονται οι δυο ομάδες, μετρά πολύ το γόητρο. Είναι 90 λεπτά. Σύμφωνοι, ο Ολυμπιακός ήταν -και είναι- καλύτερη ομάδα σε όλο το Πρωτάθλημα, έτσι κι αλλιώς. Αλλά σ’ αυτούς τους αγώνες, μετράει η ψυχή, η θέληση. Πολλά πράγματα…» τόνισε χαρακτηριστικά ο Νικοπολίδης.


Φυσικά οι Κερκυραίοι δεν δίστασαν να τον ρωτήσουν για το «καμάρι» του νησιού τους τον Α.Ο. Κέρκυρας που αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκ και δίνει μάχη για να κρατηθεί στην κατηγορία: «Όλοι μπορούν να μείνουν», απαντά. «Αλλά κι όλοι να πέσουν! Υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον φέτος στην ουρά και το οποίο εκτιμώ πως, όσο πλησιάζουμε προς το φινάλε, θα είναι μεγαλύτερο απ’ αυτό στην κορυφή. Όλα αλλάζουν, από Κυριακή σε Κυριακή. Κι έτσι βλέπω να πάει ως το τέλος, κάτι που σημαίνει πως δεν χωρούν προγνωστικά».
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ