2012-08-19 02:00:55
Φωτογραφία για Το Σούπερ Καπ της Κύπρου κατέκτησε η Ομόνοια
Η Ομόνοια κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σεζόν στην Κύπρο επικρατώντας με το χορταστικό 5-3 της ΑΕΛ στον τελικό του Σούπερ Καπ.

Το 16ο Σούπερ Καπ στην ιστορία της πανηγύρισε η Ομόνοια, η οποία επικράτησε με 5-3 της ΑΕΛ στην αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" παρουσία λίγο παραπάνω από 2.000 θεατών.

Το εντυπωσιακό για το "τριφύλλι" είναι πως είχε πέντε διαφορετικούς παίκτες για σκόρερ (Λεάντρο στο 20', Άντρε Άλβες με πέναλτι στο 35', Αβραάμ στο 45', Φρέντι στο 65' κξαι Εφραίμ στο 96'), ενώ στον αντίποδα ο Μιχάλης Κωνσταντίνου πέτυχε δύο γκολ για τους περσινούς πρωταθλητές (στο 21' και στο 56' με πέναλτι) με τον Μιγκέλ να πετυχαίνει το άλλο γκολ.

Στα αξιοσημείωτα επίσης της αναμέτρησης το γεγονός ότι χρέη προπονητή στην ΑΕΛ έσκησε ο συνεργάτης του Πάμπου Χριστοδούλου, Λάζαρος Σέμος, με τον πρώτο προπονητή της ομάδας της Λεμεσού να ταξιδέυει στις Βρυξέλλες για να παρακολουθήσει από κοντά την Άντερλεχτ, επόμενο αντίπαλο στα προκριματικά του Europa League.


Επιπλέον, η ΑΕΛ παρατάχτηκε με πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, θέλοντας να ξεκουράσει αρκετούς από τους λεγόμενους "βασικούς" ενόψει της αναμέτρησης με τους Βέλγους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΛ: Τσιάκκας, Μαϊκόν, Πάρπας, Μοντέιρο (82' Ορλάντο Σα), Αντο, Μιγκέλ, Νικολάου (56' Ντεντέ), Θεοφίλου, Σέρτζιο, Κωνσταντίνου, Ελευθερίου

Ομόνοια: Λεόνι, Αλαμπί, Παβίσεβιτς, Αβραάμ (59' Φρέντι), Ντάνιελσον, Σκαραμοτσίνο, Ασίς, Αντρέ Αλβες (83' Εφραίμ), Λεάντρο, Σοάρες, Χριστοφή

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ