2012-03-17 19:06:05
Φωτογραφία για Σε 768 κέντρα οι αυριανές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ
Σε 768 εκλογικά κέντρα, στα οποία θα λειτουργήσουν 1074 κάλπες θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ την Κυριακή, για την ανάδειξη του νέου προέδρου του Κινήματος.

Τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών αποτελούνται από μέλη των Συντονιστικών Επιτροπών των Τοπικών Οργανώσεων της χώρας, με τη συμμετοχή και εποπτεία μελών των Συντονιστικών Επιτροπών των Νομαρχιακών και Περιφερειακών Επιτροπών.

Επιπλέον, η Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΚΑΠ) θα βρίσκεται σε συνεχή συνεδρίαση και θα εποπτεύσει την εκλογική διαδικασία, ενώ θα εκδώσει τα πρώτα αποτελέσματα αμέσως μετά την παραλαβή, από το ηλεκτρονικό σύστημα και την πιστοποίηση των εγγραφών, του 25% των ψηφοδελτίων. Τέλος, στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.pasok.gr, έχει αναρτηθεί ο κατάλογος των πιστοποιημένων εκλογικών κέντρων σε όλη την επικράτεια.

Ο Βενιζέλος απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής στην αυριανή διαδικασία


O υποψήφιος για την προεδρία Ευάγγελος Βενιζέλος, μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας, απευθύνει πρόσκληση προς τα μέλη, τα στελέχη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ να λάβουν μέρος στην αυριανή διαδικασία για την εκλογή του νέου προέδρου του Κινήματος.

Στο μήνυμά του, ο κ. Βενιζέλος αναφέρει ότι αύριο στο ΠΑΣΟΚ «αρχίζουμε ξανά» και απευθύνει πρόσκληση για συμμετοχή «σε μια συλλογική πολιτική πράξη που έχει ως βασικό στόχο να ζωντανέψει την παράταξη».

«Έχω πλήρη επίγνωση της κατάστασης», τονίζει και συνεχίζει: «Οι δυο λέξεις που χρησιμοποίησα στην ομιλία μου στη συνδιάσκεψη, το περασμένο Σάββατο, απευθυνόμενος στον ελληνικό Λαό: ευχαριστώ και συγνώμη, θέλω να είναι η αφετηρία μιας νέας σχέσης εμπιστοσύνης».

Ο κ. Βενιζέλος σημειώνει ότι «μόνο το Εθνικό καθήκον αλήθειας και το Εθνικό καθήκον αλληλεγγύης μπορούν να λειτουργήσουν ως εφαλτήριο για την οριστική υπέρβαση της κρίσης και την ανάκτηση του εδάφους που έχουμε χάσει».

Επιπλέον, υπογραμμίζει ότι «έχουμε απέναντι μας το μέτωπο της υποκρισίας, της δημαγωγίας και του λαϊκισμού» και καλεί να «μη το αφήσουμε να κυριαρχήσει».

«Αύριο αρχίζει η μάχη των επικείμενων εκλογών. Μαζί θα την κερδίσουμε», καταλήγει το μήνυμα του κ. Βενιζέλου.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βενιζέλος είχε σήμερα συνάντηση με τον γραμματέα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, Κώστα Πανταζή, και τα μέλη της Συντονιστικής Γραμματείας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επρόκειτο για μια «πρώτη γνωριμία» με τα όργανα της Νεολαίας και η συνάντηση έγινε σε «χαλαρό» και «θετικό» κλίμα.

Αν και δεν υπήρχε συγκεκριμένη ατζέντα, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, στη συνάντηση συζητήθηκε και το θέμα, η Νεολαία ΠΑΣΟΚ να βρεθεί στην «πρώτη γραμμή», εν όψει και των επικείμενων εκλογών.
newscode.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ