2012-08-20 09:36:06
Φωτογραφία για ΝΕΝΕ ΚΑΙ ΜΠΑΡΜΠΟΣΑ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ... ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ
Οι παράγοντες του Ολυμπιακού είναι σύμφωνα με νεότερα δημοσιεύματα διατεθειμένοι να δώσουν έμφαση στην απόκτηση των Μπαρμπόσα και Νενέ για να καλύψουν το κενό του Μιραλάς, ενώ υποχωρεί η περίπτωση του Βάργκας.

Οι Νενέ και Μπαρμπόσα είναι οι παίκτες που έχουν πάρει προβάδισμα στην λίστα του Ολυμπιακού για τον αντί-Μιραλάς, ενώ στο... κόλπο παραμένει και ο Κακουτά, ο οποίος είναι αρκετά ψηλά στις προτιμήσεις των ερυθρόλευκων. Πάντως και οι τρεις υποθέσεις συγκεντρώνουν σημαντικές δυσκολίες.

Ειδικά του Νενέ τις περισσότερες Στα υπόψιν παραμένει ο Ντος Σάντος με την περίπτωσή του να έχει δυσκολέψει πολύ λόγω της εμπλοκής των Ίντερ και Σεβίλλης, ενώ ο Βάργκας φέρεται να χάνει... έδαφος επειδή δεν πατάει τόσο περιοχή και παίζει πιο πολύ την αριστερή πλευρά.

Για την ακρίβεια ο παίκτης της Φιορεντίνα δεν είναι αυτό που χρειάζεται στα αγωνιστικά του πλάνα ο Ζαρντίμ.

Από την άλλη οι υποθέσεις των Βιεϊρίνια και Ντρέντε μπήκαν στο... συρτάρι μέχρι νεωτέρας για διαφορετικούς λόγους η καθεμιά.

Στο Λιμάνι πάντως ρίχνουν ματιές και στον Μπάρκλεϊ, τον 18χρονο μέσο της Έβερτον, που παραχωρείται ως δανεικός από την αγγλική ομάδα, με δημοσιεύματα από το νησί να θέλουν τους ερυθρόλευκους να σκέφτονται να κάνουν κίνηση για τον παίκτη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ