2012-08-20 13:49:03
Φωτογραφία για Το χαριτωμένο κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι σήμερα πολύ γνωστή ηθοποιός…
Κάποια χρόνια πριν πόζαρε στο φακό με την αθωότητα που χαρακτήριζε την ηλικία, σήμερα ποζάρει στην κάμερα με άνεση Το κοριτσάκι της φωτογραφίας μεγαλώνοντας ονειρευόταν να γίνει ηθοποιός και τα κατάφερε. «Ήμουν κοινωνικό παιδί, αλλά μου άρεσε να κάθομαι και μόνη μου να παίζω. Χρησιμοποιούσα πολύ τη φαντασία μου» θυμάται από τα παιδικά της χρόνια. Πρόκειται για την Σοφία Φαραζή, πολύ γνωστή ηθοποιό, η οποία έχει αποκτήσει και μία πολύ ευτυχισμένη οικογένεια.

Με συμμετοχές σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις, η 33χρονη ηθοποιός, αποφάσισε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα όταν μερικούς μήνες πριν απέκτησε την μονάκριβη κορούλα της, την Αγγελική. Επέστρεψε, ωστόσο, πρόσφατα στην υποκριτική, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι ο καλύτερος ρόλος της ζωής της είναι αυτός της μητέρας.

Η Σοφία Φαραζή έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο σίριαλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Δυο μέρες μόνο», αλλά και το «Λίτσα. com» του ΑΝΤ1.

Όσον αφορά την παιδική της φωτογραφία η γνωστή ηθοποιός είχε δηλώσει στο περιοδικό ΟΚ!: «Είμαι τριών χρόνων, σε πάρτι γενεθλίων σε φιλικό σπίτι. Ως παιδί, έκλαιγα με το παραμικρό. Ήμουν υπερβολικά ευαίσθητη, θα έλεγα, άλλα ταυτόχρονα πολύ σκανδαλιάρα και αγοροκόριτσο».
entertv.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ