2012-03-17 20:19:39
Φωτογραφία για Κυλιόμενες απεργίες από τους δικηγόρους
Την πραγματοποίηση τριών διήμερων... κυλιόμενων απεργιών στις 20 και 21, 26 και 27 Μαρτίου και στις 5 και 6 Απριλίου αποφάσισε η ολομέλεια των προέδρων των δικηγορικών συλλόγων του κράτους, η οποία συνήλθε σήμερα στην Αθήνα.

Με ψήφους 34 υπέρ έναντι 17 κατά (και ένα «παρών») αποφασίστηκε η συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων.

Παράλληλα, τέθηκε σε νέα ψηφοφορία εάν οι απεργιακές κινητοποιήσεις θα είναι διαρκείας, μέχρι την διάλυση της Βουλής ή θα είναι τρεις διήμερες κυλιόμενες αποχές και επικράτησε η δεύτερη εκδοχή με 37 ψήφους έναντι 12, δύο λευκά (από τους συλλόγους της Αθήνας και της Λευκάδας) και δύο «παρών» (Πειραιάς και Σύρος).

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κατά την σημερινή συνεδρίαση του αποφάσισε να μην συμμετέχουν οι δικηγόροι της Αθήνας στις πανελλαδικές διήμερες κυλιόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις, στις 20 και 21 καθώς και στις 26 και 27 Μαρτίου 2012, όπως επίσης και στις 5 και 6 Απριλίου 2012, που είχε αποφασίσει προηγουμένως η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.

Ειδικότερα, τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών αποφάσισαν κατά πλειοψηφία (17 υπέρ έναντι 6 κατά) ότι αναστέλλουν προσωρινά τις απεργιακές κινητοποιήσεις και δεν θα συμμετέχουν στις διήμερες κυλιόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις που αποφασίστηκαν από την Ολομέλεια των προέδρων.
Newscode.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
To πρωτο τεστ για το ΠΑΣΟΚ...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
To πρωτο τεστ για το ΠΑΣΟΚ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ