2012-03-17 21:52:03
Φωτογραφία για Απάντηση περί συνεργασιών: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ... ΜΠΑΖΑ!
Συνέντευξη στο… (μνημονιακότατο…) tv Αλαφούζος (ΣΚΑΪ) έδωσε την Παρασκευή ο… αντιμνημονιακός αρχηγός (;) Πάνος, ο οποίος δήλωσε ότι υπάρχουν περιθώρια συνεργασίας με την… κεντροαριστερά: «Από το χώρο της κεντροαριστεράς υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας, όπως με το κόμμα του Γιάννη Δημαρά. Βρίσκομαι σε επικοινωνία με τον Γ. Δημαρά και τον Π. Κουρουμπλή», ενώ απόκλεισε κάθε πιθανότητα προεκλογικής ή μετεκλογικής συνεργασίας με τους άλλους ορόφους της κεντροδεξιάς πολυκατοικίας (παράγκας), με την ΝΔ και το ΛάΟΣ.

Τέλος, χαρακτήρισε την Χρυσή Αυγή «νεοναζιστικό κόμμα» και συμπλήρωσε: «Δεν έχουμε σχέση, δεν θα συνεργαστούμε ποτέ».

Όσον αφορά τα περί «νεοναζιστικού» κόμματος, τον κατανοούμε. Μέσα από τις συνεχείς συναναστροφές με τους γηραλέους σταλινικούς Μίκη και Γλέζο (και λοιπές… δημοκρατικές δυνάμεις…), πήρε την ορολογία τους για το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών και τώρα την παπαγαλίζει ως δική του.

Τώρα όσον αφορά τα περί συνεργασίας έχουμε να πούμε το εξής: Εμάς μας ρώτησε αν θέλουμε να συνεργαστούμε μαζί του; Ε, λοιπόν, τον ενημερώνουμε ότι η Χρυσή Αυγή αποκλείει ρητά και κατηγορηματικά οποιαδήποτε πιθανότητα συνεργασίας με παλαιοκομματικά… μπάζα! Κι αυτό δεν είναι μόνο θέμα τακτικής. Είναι πρώτιστα θέμα αρχής. Αλλά, που καταλαβαίνουν οι πολιτικάντηδες από ιδεολογίες, αρχές και αξίες; Ποιος τις έχασε για να τις βρουν αυτοί;
xagr.net
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ