2012-08-22 12:54:03
Φωτογραφία για ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΕ... ΑΔΙΕΞΟΔΟ!
Ο Αύγουστος τελειώνει αλλά στον μπασκετικό Παναθηναϊκό δεν έχουν ακόμα ξεκαθαρίσει το θέμα του ξένου σέντερ που θα αποκτηθεί και μάλιστα, φαίνεται πως βρίσκονται σε αδιέξοδο!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Goal", στον Παναθηναϊκό δύο είναι τα ανοιχτά ζητήματα, τα οποία όμως είναι ιδιαίτερα σημαντικά. Το πρώτο έχει να κάνει με τον ξένο σέντερ που θα αποκτηθεί και θα πλαισιώσει τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Οι «πράσινοι» αναφέρουν ότι προσπαθούν να αποκτήσουν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά. Είναι δεδομένο όμως ότι με τα νέα οικονομικά δεδομένα της ΚΑΕ, περιπτώσεις παικτών όπως του Τόλιβερ δεν μπορούν να προχωρήσουν.

Στο «τριφύλλι» έχουν προταθεί δεκάδες παίκτες και ο Αργύρης Πεδουλάκης εξετάζει τους περισσότερους από αυτούς. Το θέμα όμως είναι ότι δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι στόχοι και συγκεκριμένη κατεύθυνση, κάτι που μόνο θετικό δεν είναι για την ομάδα αν αναλογιστεί κανείς ότι έχουν φτάσει στις 22 του Αυγούστου.


Το δεύτερο έχει να κάνει με τον Έλληνα που χρειάζεται το ρόστερ για να συμπληρώσει την δωδεκάδα. Αυτός πρέπει να είναι παίκτης που θα μπορεί να δώσει λύσεις και να προσφέρει ποιοτικά στον Παναθηναϊκό. Υπάρχουν όμως διαθέσιμες τέτοιες περιπτώσεις; Πόσοι είναι ακόμα οι ελεύθεροι Έλληνες που μπορούν να σταθούν στους «πράσινους»;

Τα παραπάνω ζητήματα προκαλούν μεγαλύτερη ανησυχία όσο περνάει ο καιρός. Ήδη ο Παναθηναϊκός πραγματοποιεί το βασικό και σημαντικότερο στάδιο της προετοιμασίας του χωρίς τον ξένο σέντερ που θα αποκτήσει.

Πλησιάζουμε στο τέλος Αυγούστου και οι κυπελλούχοι Ελλάδας ψάχνουν για έναν Έλληνα μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος για τον Βασίλη Καββαδά. Οι ελλείψεις, επομένως, είναι σημαντικές, ειδικά από την στιγμή που ο Παναθηναϊκός φέτος χτίζεται από την αρχή.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ