2012-03-18 04:30:06
Φωτογραφία για Οδηγίες πριν την… «πράσινη» κάλπη!
Τις τελευταίες… οδηγίες δίνουν οι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ για τις αυριανές εσωκομματικές εκλογές. Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί αύριο Κυριακή και θα ολοκληρωθεί στις 5 το απόγευμα. Θα στηθούν 1074 κάλπες σε 768 εκλογικά κέντρα.

Οπως αναφέρουν, τα μέλη, οι φίλοι και οι νέοι εγγραφόμενοι θα λάβουν δύο ψηφοδέλτια, ένα λευκό και ένα με το όνομα του Ευάγγελου Βενιζέλου. Και τα δύο ψηφοδέλτια θα αναγράφουν «Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα – Εκλογές Ανάδειξης Προέδρου 18-03-2012».

Τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών αποτελούνται από μέλη των Συντονιστικών Επιτροπών των Τοπικών Οργανώσεων της χώρας, με τη συμμετοχή και εποπτεία μελών των Συντονιστικών Επιτροπών των Νομαρχιακών και Περιφερειακών Επιτροπών. Θα υπάρχει αντίτιμο 2 ευρώ.

Μας πληροφορούν επίσης ότι η Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΚΑΠ) θα βρίσκεται σε συνεχή συνεδρίαση και θα εποπτεύσει την εκλογική διαδικασία, ενώ θα εκδώσει τα πρώτα αποτελέσματα αμέσως μετά την παραλαβή, από το ηλεκτρονικό σύστημα και την πιστοποίηση των εγγραφών, του 25% των ψηφοδελτίων.

Για να δούμε πόσοι θα πάνε να ψηφίσουν… Οι »πράσινοι», παρόλο που δεν θέτουν θέμα αριθμών εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι. Και συνεχίζουν την κινητοποίηση http://www.prionokordela.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ