2012-03-18 10:55:01
Φωτογραφία για Το ΠΑΣΟΚ εκλέγει νέο αρχηγό - Αισιοδοξούν οτι οι ψηφοφόροι θα ξεπεράσουν τις 100.000
- Ουρές σχηματίζονται σε ορισμένα εκλογικά κέντρα

- Βενιζέλος: Θα διαψεύσουμε όλους εκείνους που πιστεύουν ότι δεν μπορούμε να ανακάμψουμε

- Δεν θα υπάρξουν “κηπουροί” στο ΠΑΣΟΚ υπό τον Βενιζέλο τονίζει ο Λοβέρδος

- Δεν άνοιξε εκλογικό κέντρο στην Αχαϊα υπο το φόβο έντασης

- Συνεχής ενημέρωση με ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ Newsit

Άνοιξαν οι κάλπες για την ανάδειξη του νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ και θα κλείσουν στις 17.00 το απόγευμα.

Παράταση της ψηφοφορίας για εξαιρετικά σπουδαίους λόγους μπορεί να υπάρξει με απόφαση της εφορευτικής επιτροπής μέχρι δύο το πολύ ώρες (19:00).

Σε εκλογικό τμήμα της Νέας Φιλαδέλφειας ψήφισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. "Το ΠΑΣΟΚ ξαναβρίσκει την ψυχή του", είπε ο κ. Βενιζέλος και πρόσθεσε :"είμαι βέβαιος ότι με την ευρεία συμμετοχή θα διαψεύσουμε όλους όσοι πίστευαν ότι η μεγάλη δημοκρατική παράταξη δεν μπορεί να ανακάμψει".


Στις 11.30 ο Γ. Παπανδρέου θα ψηφίσει στη Νέα Ερυθραία.

ΩΡΑ 9.20 Καλλιθέα

ΩΡΑ 09.20 Καλλιθέα

Το εκλογικό τμήμα στο πολιτιστικό κέντρο της Κάτω Αχαΐας, δεν θα λειτουργήσει καθώς όπως ανέφερε ο γραμματέας της νομαρχιακής οργάνωσης του κόμματος Παναγιώτης Αλεξόπουλος, υπήρχαν φόβοι για πρόκληση έντασης.

Διαβάστε την είδηση

Ποιοί ψηφίζουν

Όλα τα Μέλη και οι Φίλοι ψηφίζουν στην Τ.Ο./ Τ.Ε., όπου είναι εγγεγραμμένα. Εάν κάποιος βρεθεί σε άλλη περιοχή (Τ.Ο.) κατά την ημέρα της ψηφοφορίας, θα μπορεί να ψηφίσει εγγραφόμενος στην Ειδική Κατάσταση, αφού κατά την ψηφοφορία καταθέσει στην Εφορευτική Επιτροπή το Έντυπο 252 (Δήλωση ψηφοφορίας σε διαφορετική Οργάνωση). Ψηφίζουν με την επίδειξη της ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους. Κάθε ψηφοφόρος πληρώνει 2€ για τη συμμετοχή του στην εφορευτική επιτροπή, την ώρα που παραλαμβάνει το ψηφοδέλτιο για να ψηφίσει.

Πλωρώνουν 2 ευρώ συμμετοχή

Οι Μετανάστες Μέλη και Φίλοι ψηφίζουν με την επίδειξη της άδειας παραμονής τους. Ειδικά για πολιτικούς πρόσφυγες η συμμετοχή στην ψηφοφορία γίνεται με το ταξιδιωτικό έγγραφο Συνθήκης Γενεύης (Ο.Η.Ε.).

Οι Έλληνες της Διασποράς ψηφίζουν μόνο στις Οργανώσεις που είναι γραμμένοι, με το διαβατήριο ή το Δ.Α.Τ. Ανεξαρτήτως της διαφορετικής ώρας της χώρας στην οποία ζουν, η Εφορευτική Επιτροπή ανοίγει την κάλπη και αποστέλλει το Πρακτικό Εκλογής στις 18.00 έως 20.00 ώρα Ελλάδος της 18-03-12.

Ψηφοδέλτια

Τα ψηφοδέλτια είναι δύο. Στο ένα εξ' αυτών αναγράφεται το όνομα ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Βασιλείου, ενώ το δεύτερο θα είναι λευκό. Επί των ψηφοδελτίων δεν μπαίνει σταυρός. Τα ψηφοδέλτια έχουν διαστάσεις 1/2 σελίδας Α4 και στο άνω μέρος αναγράφεται η φράση «ΠΑ.ΣΟ.Κ. -Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα, Εκλογές ανάδειξης Προέδρου, 18-03-2012».

- Ο ψηφοφόρος υπογράφει στον εκτυπωμένο κατάλογο ή την κατάσταση ψηφισάντων, ή στην ειδική κατάσταση νέων εγγεγραμμένων, ότι ψήφισε. Η υπογραφή αποτελεί και απόδειξη, ότι πλήρωσε τα 2 ευρώ.

Μάθε που ψηφίζεις στο 211 5555600

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας, απηύθυνε πρόσκληση προς τα μέλη, τα στελέχη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ να λάβουν μέρος στη διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου του Κινήματος.

Στο μήνυμά του, ο κ. Βενιζέλος αναφέρει ότι στο ΠΑΣΟΚ «αρχίζουμε ξανά» και καλεί όλους να συμμετέχουν «σε μια συλλογική πολιτική πράξη που έχει ως βασικό στόχο να ζωντανέψει την παράταξη».

Εν τω μεταξύ ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος επισημαίνει την ανάγκη το ΠΑΣΟΚ να προχωρήσει άμεσα στην ανασύνταξή του και τονίζει πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα είναι πραγματικός αρχηγός. Σε συνέντευξή του στη REAL NEWS, ο Α. Λοβέρδος τονίζει ότι «κηπουροί δεν θα υπάρξουν υπό την ηγεσία του Ευάγγελου Βενιζέλου» ενώ θεωρεί αυτονόητο ότι θα συμμετάσχουν στην ηγετική ομάδα κορυφαία στελέχη και πως θα εκπροσωπούνται όλες οι τάσεις του ΠΑΣΟΚ.

newsit.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η κόλαση του Καστανίδη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η κόλαση του Καστανίδη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ