2012-08-28 14:42:58
Φωτογραφία για ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΧΗ... ΑΤΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ Κ20 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ20 (20:30)
Στη «μάχη» του Champions League Νέων, του «NextGen Series» ρίχνεται σήμερα η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, με τον πρώτο αγώνα στο «Σαν Μαμές».

Η μεγάλη ώρα για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ20 του Ολυμπιακού έφτασε! Απόψε το βράδυ (20:30 ώρα Ελλάδας), οι «ερυθρόλευκοι» θα τεθούν αντιμέτωποι με την Ατλέτικ Μπιλμπάο, στο γήπεδο «Σαν Μαμές», στην πρώτη αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης Νέων, του NextGen Series!

Η διοργάνωση αυτή αποκτά τεράστια αίγλη, χάρη στα ονόματα των ομάδων που συμμετέχουν και ο Ολυμπιακός είναι εκεί και τιμάει με την παρουσία του αυτή την προσπάθεια που γίνεται να στραφεί το ευρωπαϊκό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο στα… δικά του παιδιά! Στους νεαρούς ποδοσφαιριστές από τις Ακαδημίες των συλλόγων, τα οποία μεγαλώνουν και ανδρώνονται ποδοσφαιρικά μέσα στο περιβάλλον των ομάδων που αγαπούν!

Το πρωί της Τρίτης, οι ποδοσφαιριστές του Μπερντ Στορκ έκαναν την τελευταία τους προπόνηση, ενόψει του αποψινού, σπουδαίου αγώνα. Γυμνάστηκαν σε λιγότερο έντονο ρυθμό (έκαναν ουσιαστικά ένα χαλάρωμα) και παράλληλα κατέστρωσαν τα τελευταία τους πλάνα για το πώς θα αντιμετωπίσουν τον σύλλογο της Βασκωνίας.

Στην συνέχεια αποχώρησαν στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν, προκειμένου να ξεκουραστούν και να προετοιμαστούν και ψυχολογικά για το ματς. Η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 20:30 ώρα Ελλάδας!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ