2012-03-18 15:14:10
Φωτογραφία για Είναι τώρα η στιγμή να ξεχωρίσουν οι ηγέτες, πιστεύει αναγνώστης
Με αιχμή του δόρατος το γνωστό συγκρότημα το οποίο «ελέγχεται» από το ΕΛΙΑΜΕΠ, εντείνεται ο επικοινωνιακός πόλεμος της δοτής κυβέρνησης και των συνεταίρων της, ενώ και... «μεγαλοδημοσιογράφοι» σε άλλα μέσα επιμένουν να εμφανίζουν τις καταστροφικές για την χώρα και τους πολίτες ενέργειες και αποφάσεις της πολιτικής ελίτ, ως σωτήριες!

Η αλήθεια διαστρεβλώνεται, σοβαρά γεγονότα αποκρύβονται ενώ προσδίδεται τεράστια δημοσιότητα σε ανούσια.

Στόχος, είναι ο έλεγχος της γνώμης των πολιτών κυρίως των μεγάλων ηλικιών και των αγροτικών περιοχών που δεν έχουν ή έχουν περιορισμένη πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Άλλωστε, μία από τις αιτίες που οδήγησε στην απόφαση για εκλογές αποτελεί το γεγονός, ότι, οι κάτοικοι των αγροτικών περιοχών, λόγω της αυτάρκειας σε τρόφιμα και των περιορισμένων καταναλωτικών απαιτήσεων, δεν έχουν αντιληφθεί το μέγεθος της κρίσης αλλά και τα αναμενόμενα καταστροφικά για την χώρα αποτελέσματα των επιλογών της συγκυβέρνησης.


Ποιες θα είναι οι δράσεις των κινημάτων, μετώπων, πατριωτικών κομμάτων για να αντικρούσουν αυτόν τον ορυμαγδό παραπληροφόρησης και να ενημερώσουν τους κατοίκους των αγροτικών περιοχών για την παράδοση της χώρας, για την «δημοκρατική» δικτατορία που υποστηρίζει το πολιτικό σύστημα και οι πέριξ αυτού, αλλά και για την κατάληψη της χώρας από «φίλιες» δυνάμεις με στόχο την υφαρπαγή του εθνικού πλούτου;

Οι δράσεις των κινημάτων, μετώπων, πατριωτικών κομμάτων, να εξελιχθούν σε περισσότερο αποτελεσματικές από επικοινωνιακές.

Ο επικοινωνιακός πόλεμος του συστήματος που διεξάγεται από τα ζεστά σαλόνια των κομμάτων και τα πολυτελή γραφεία και στούντιο των ΜΜΕ, πρέπει να απαντηθεί με την έξοδο των μελών των κινημάτων/μετώπων/πατριωτικών κομμάτων στην ύπαιθρο, δίπλα στους ανθρώπους που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Είναι η στιγμή που όλοι μας οφείλουμε να έλθουμε αντιμέτωποι με τις ευθύνες μας.

Αυτοί που μοίρασαν απλόχερα ελπίδα έχουν τις μεγαλύτερες.

Είναι τώρα η στιγμή να ξεχωρίσουν οι ηγέτες. Οι υπόλοιποι ας τους στηρίξουν αφήνοντας τις φωνές των ηγετών να ακουστούν δυνατότερα.

Για το καλό της Πατρίδας και των Ελλήνων.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ